Jump to content
BulForum.com

HDD Exact Copy

w00x

Recommended Posts

значи проблема е следния. с коя програма мога да направя точно копие на твърд диск. ще си зимам нов и искам всичко да си е същото като преди,само с тая разлика че капацитета няма да е 60 а 120 GB. всичко да си върви както преди. диска който искам да копирам не е Boot. има само мп3, филми, игри и разни такива неща на него. не проблем да закача 120GBтовия като трети. мислех да ги закача и двата и да направя Copy/Paste ,но ми се вижда доста първобитно пък и не мога да си позволя някой файл да се прецака при преместването. затова питам за програмка. знам че има такива. просто не им знам имената и как точно се ползват.

Ne vijdam sled kato ne ti e boot zashto da ne polzvash copy/paste...ama tvoja rabota. ;)

Az sam polzval Norton Ghost ; Drive Image i mnogo otdavna Roxio Go-back. Mojesh da si izberesh edna ot trite (potarsi gi dali sa gi upload-vali), no lichno az ti preporachvam tazi, s kojato sam v momenta - Acronis True Image. Dovolen sam ot neja - barza e i ima ulesnen interface.

Аз съм твърдо за Norton Ghost :), особенно е много подходящо, когато трябва да инсталираш Windows на 20 PC-та с еднакви конфигураций!Работи успешно и на NTFS... иначе в твоя случай Copy - Paste :) Moже, също така да ползваш и Total Copy - има Resume (при рестарт и не само :P ;) ), Pause и още куп други глезотий.

Ползвам от години Norton Ghost за да си правя бекъп на новоинсталирана система, просто няма какво да се желае повече! Ей това е Ghost....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...