Jump to content
BulForum.com

Hi-Fi система SAMSUNG SCM-8100,CD плеар,касети,радио,грамофон

Recommended Posts

Комплект с грамофон и тонколони 

Не е налично дистанционно.

Уредбата се намира в Пазарджик.

Цена:90лв

0898739875

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312000028/hi-fi-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-samsung-scm-8100-cd-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%BD

Уредбата не чете мп3.
Оказа се,че има прескачане на някои дискове,най вероятно нужда от почистване - цената се редуцира поради този факт на 70лв.

• 2 weeks later...

Мерси за обясненията.На времето както поясни Жоро им казвахме "игличка".

Нямам на идея в какво състояние е(не знам и какво да гледам) - затъпена или не....С такава техника не съм боравил.

Имам налична само една плоча която е с грамофона и свири.За подробности вече трябва да се тества от евентуалният купувач.

Доза е "държача" на "игличката" образно казано. "Игличката" се държи ( в масовите модели ) на две гумички, които стареят от времето, дори и грамофона да не се ползва. Визуално, дозата изглежда като "куплунг" към рамото на грамофона. Стареенето на "игличката" е в зависимост от това как е съхранявано и ползвано устройството.

Термина "игличка" произлиза от още по-стари грамофонни времена, когато грамофоните имаха пружина и тя задвижваше диска с плочата, а самата плоча имаше по една песен на страна ( имам и такива грамофони и плочи ). Тогава се ползваха "иглички", които се сменяха при просвирване на няколко плочи. 

Та затова и питах, понеже имам някакъв интерес към грамофона.

Благодаря много за подробните разяснения.

За съжаление се продава комплект.

Обявата е актуална до 15.10.2015г(четвъртък).След тази дата се сваля от продажба!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...