DAGOTA Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Подщи всеки е гледал АНИМЕ. Забелязох,че много хора им харесва да гледат този вид анимация.Не е срамно да кажеш,че гледаш аниме независимо на колко години си. Лично аз гледам и имам няколко любими филмчета и сериалчета от този жанр. Кажете кое е вашето любимо аниме независимо кое е? И ако може препоръки или направо каквото ви хрумне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Имам спомени от гледане на един Street Fighter, но точно кой не мога да кажа. Като цяло обаче ме кефи Street Fighter и не сигурно ще ти хареса. Иначе аз всеки ден си гледам Fox Kids и Cartoon Network като се събудя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Първо тази тема не е за others и подхожда повече на раздел movies. Второ вече имаме тема за анимета http://warezru.veno.biz/invision/index.php...c=1972&hl=anime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.