Nanko Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Първата ми кола е 190Е, 90г. и съм много доволен от към поддръжка и от това как вози. Но дойде време да я сменя и съм се ориентирал към C220 или S320, м/у 2000 и 2005г. Бюджет 6-8000 лв. Първо да кажа, че не търся бегачка, а основното ми предпочитание е здрава, стабилна и сигурна кола. Интересува ме какво ви е мнението за тези 2 автомобила. Показателите който ме интересуват и са подредени по важност:1. Сигурност при инцидент2. Сигурност на пътя/Поддръжка3. РазходДругото което ме интересува е от къде ми препоръчвате да я взема. От тук или от Германия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Първата ми кола е 190Е, 90г. и съм много доволен от към поддръжка и от това как вози. Но дойде време да я сменя и съм се ориентирал към C220 или S320, м/у 2000 и 2005г. Бюджет 6-8000 лв. Първо да кажа, че не търся бегачка, а основното ми предпочитание е здрава, стабилна и сигурна кола. Интересува ме какво ви е мнението за тези 2 автомобила. Показателите който ме интересуват и са подредени по важност: 1. Сигурност при инцидент 2. Сигурност на пътя/Поддръжка 3. Разход Другото което ме интересува е от къде ми препоръчвате да я взема. От тук или от Германия За тези пари аз бих взел Е200 или 220 Авангард с газ в отлично състояние от Германия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Да направя едно уточнение. Говоря за дизелови автомобили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 забрави да намериш читава С клас-а след 2002/3 за тия пари, за S-ка пък да не говорим..... отделно сравнението е невъзможно, колите са тотално различни концепции Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 И като почнат "модули" и "дюзи" и бюджета ще се стори смешен на фона на разправиите с моргаджии и сервизи - лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Да, zlobil е прав.И защо дизел, при условие че до сега си карал бензинка...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 без пари не става тая работа човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 И аз много искам да карам С500 2004/5 за 10К ма няма как да стане, не и ако не си я купиш в насипно състояние. Никой не си купува дизелова S класа за 100+К нова за да му стои и да пристигне “нов внос” в България някой да и се радва. В тоя ценови диапазон просто забрави за S класа, щото тия 8К начални ще ти се сторят като капка в морето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Кратък пример за стара Ес-ка - скоростна кутия около 6500. Мислим дека или требе да си ебати късметлията или дървото се гризе нон стоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Слагаш добавка и се оправя :):):) Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Обслужването на S-ката ще е в пъти по- голямо от на Ц-класата. Ако можеш да си го позволиш - това е твоята кола. Няма две мненията по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Дайте ориентир с конкретни цифри за да мога да си преценя дали ми е по джоба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 начи тва тука не е заведение за поръчване ... влизаш си избран от тебе сайт с авточасти, избираш си за автомобил Йес-Клас ... и почваш да ревеш пред монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Дайте ориентир с конкретни цифри за да мога да си преценя дали ми е по джоба. Ако имах такава щях да ти дам примерни цени веднага.Трябва да се отдели повечко време да прочетеш и ще добиеш представа- затова влизай във форума на Мерцедес където има 1000теми за тея S-класи. Няма кой да ти смели информацията наготово братле :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Какво ще кажете за 6-та скорост на c220? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.