Jump to content
BulForum.com

Windows 98SE Boot CD???

Aeon

Recommended Posts

Съществува ли такова чудо :confused Изтеглих си от тук Windows 98SE ама тъй като ми изпуши Флопито немога да го пусна някакви идей ,съвети :(

Sled kato veche njamash flopi znachi ne mojesh da izkarash fajlovete ot disketata i da im napravish samostartirasht image fajl i da go izpechesh na diska. Prati mi njakakav email s PM, che ne sam uploadval dosega, a njamam vreme da se zanimavam s tova. Shte ti go pratja po poshtata.

Има такова животно и до колкото разбрах ти си го свалил :).Ако не си си свали Windows98 SE от www.warez.ru -за него съм сигурен , че работи.След като свалиш Windows 98 Second Edition.iso го пусни през неро да пише от Image File :) иначе няма да стане боот.Друг вариант е да пуснеш ISO-то През daemon tools или някое друго виртуално CD и да го запишеш пак чрез неро с Copy Disk :).Kато боотнеш от диска пак ти се появява меню, с което избираш да продължиш боотването от хард диска или от CD-ROM.Aко избереш от CD--то ти се появява меню-то като при флопито с разликата , че за да направиш формат трябва да влезеш в папката Win98 и тогава да пишеш FORMAT C:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...