Jump to content
BulForum.com

Packard Bell MIT-RHEA-C - лаптоп за 35.00 лева ...

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви стара преносима машина на Packard Bell, модел Packard Bell MIT-RHEA-C с INTEL Pentium M CPU ( 1.60 MHz ), RAM 512MB /333MHz, 20GB HDD ( IDE ) и 15.4" LCD панел с 1280 x 800 резолюция !

Packard Bell за мене е една от гламавите марки, наред с MSI, Clevo и тем подобни ( доскоро там поставях и ACER и ASUS, макар вторите да правят едни от добрите дънни и периферни платки ) и такава ще си остане, като придобиването на мажоритарен дял от акциите им от ACER им даде глътка въздух и право на съществуване като бранд ...... !
Въпросната машина съм домъкнал преди време и е с "умряла" батерия !
Клавиатурата не работи ( поне доста от клавишите, които тествах, а само някои ) !
Матрицата е ценна - 15.4" LCD, 30-пинова и с 1 лампа ( CCFL ) .... матова ( винаги съм ги предпочитал пред гланцовите ) !
Не съм разглабял никога екрана за да видя точният модел на LCD панела, но е 30-пинова задължително и с една лампа .... може да е на CHI MEI /Innolux , LG /PHILIPS, SAMSUNG, но е матова !
Няма работни или козметични забележки, освен малка колкото връхче на игла точица, видна на една от снимките над курсора на мишката ... буквално не се забелязва !
Равномерна осветеност !
Диска има лош сектор, видно от статуса му !
Има 512MB памет на един модул !
Налично е и марково зарядно, но с "поправян" кабел към буксата ( НЕ е от мене ) !

Машината е работеща, но не съм я тествал ( на снимките е с наченки на инсталация на XP, както съм я прибрал ) !

Продава се под цената на LCD матрицата на пазара за втора употреба части .....

ЦЕНА - 35.00 лева

ЦЕНА с добавен втори модул RAM на Infineon 512MB, PC2100 /266MHz - 40.00 лева

Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратена единствено с ЕКОНТ в подходяща здрава опаковка и позволение за преглед и тест !

За контакти, моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !

Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!!

П Р О Д А Д Е Н !!!

:starwars:
2e4da0ba417e2105.jpgc2790b79dba2416d.jpgc7e59b254d720ccf.jpg075afcd469ff547b.jpgde2b6f04fa375581.jpgb931816c82fb44dd.jpge94b49dde0186e24.jpg0f8a2d932e3faff5.jpgfd0eed98dc0e10c5.jpgd00a6a192ee652ff.jpg0f06416f7468a6e0.jpg72d49355ef7666cb.jpg3626ebcec1a71dea.jpge8e29ada386b6ecf.jpg2c19275b76ce92f9.jpg358238adce258ab4.jpg60d23c7ce9d7490b.pngbe28d5d11a00debf.png

Малко спам, но ще си го позволя.

Как така реши, че packardbell са смотани машини? Колко си имал и колко са издали багажа? Лично аз имам два (единия е нетбук) и надживяха няколко дела и едно хп. И по-добре не предлагай опция за повече рам като втората платка(която ще добавиш) е на по-ниска честота и ще скопи иначе скопената машина. Цената ти е много добра и определено ако имах дори и минимална нужда от още една машина бих го взел. Успех с продажбата  :beerchug

"Packard Bell за мене е една от гламавите марки" - това е лично мнение и НЕ се отмятам от него ( опит с доста машини от поддръжка, ремонт и пълно разглабяне/ оглед на изработка !

Винаги съм изказвал лично мнение и то въз основа на наблюдения, а не празни приказки, колкото да си вдигам темите /броя постове ( аз и досега 200-300 продажби тук съм финиширал/ "заключил" на лични с бутон "REPORT" и само няколко с пост "ПРОДАДЕН" ) !

В случая обективността ми е в мой ущърб, че не си "хваля" стоката ...... гламави машини са !

Относно РАМ-та - да, това ще е най-слабото звено в конкретната машина поради по-ниската честота на работа, но има хора ( и то повечето ), които не биха открили разлика в шина 266 или 333 MHz на тази машина ...... гарантирам, че е така и затова се предлага като опция за по-жадни за РАМ приложения !

В прав текст - подходяща за ентусиасти да я възстановят, непретенциозни потребители , а за мене .......... ами просто съм я купил за 80-90 лева преди 5 години като донор за LCD панела и сега я продавам пак като донор за същото, съобразно пазарната конюктура !

Това пък, че съм пописал малко повече и съм поснимал е, че държа на коректността и недолюбвам обяви, работи и тем подобни от рода " Packard Bell - перфектен, работещ и за 50 лева" без ред описание и поне една реална снимка ....................

Благодаря за пожеланието !

:beerchug

И за това, че аз не разчитам на 5 или 35 лева, а правя това за удоволствие и полза другиму, ще ти направя персонална цена 30.00 лева с допълнителния модул РАМ .........тя е само за тебе !

:starwars:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...