cmdj7 Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Здравейте ! Предлагам Ви стара преносима машина на Packard Bell, модел Packard Bell MIT-RHEA-C с INTEL Pentium M CPU ( 1.60 MHz ), RAM 512MB /333MHz, 20GB HDD ( IDE ) и 15.4" LCD панел с 1280 x 800 резолюция ! Packard Bell за мене е една от гламавите марки, наред с MSI, Clevo и тем подобни ( доскоро там поставях и ACER и ASUS, макар вторите да правят едни от добрите дънни и периферни платки ) и такава ще си остане, като придобиването на мажоритарен дял от акциите им от ACER им даде глътка въздух и право на съществуване като бранд ...... ! Въпросната машина съм домъкнал преди време и е с "умряла" батерия ! Клавиатурата не работи ( поне доста от клавишите, които тествах, а само някои ) ! Матрицата е ценна - 15.4" LCD, 30-пинова и с 1 лампа ( CCFL ) .... матова ( винаги съм ги предпочитал пред гланцовите ) ! Не съм разглабял никога екрана за да видя точният модел на LCD панела, но е 30-пинова задължително и с една лампа .... може да е на CHI MEI /Innolux , LG /PHILIPS, SAMSUNG, но е матова ! Няма работни или козметични забележки, освен малка колкото връхче на игла точица, видна на една от снимките над курсора на мишката ... буквално не се забелязва ! Равномерна осветеност ! Диска има лош сектор, видно от статуса му ! Има 512MB памет на един модул ! Налично е и марково зарядно, но с "поправян" кабел към буксата ( НЕ е от мене ) ! Машината е работеща, но не съм я тествал ( на снимките е с наченки на инсталация на XP, както съм я прибрал ) ! Продава се под цената на LCD матрицата на пазара за втора употреба части ..... ЦЕНА - 35.00 лева ЦЕНА с добавен втори модул RAM на Infineon 512MB, PC2100 /266MHz - 40.00 лева Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратена единствено с ЕКОНТ в подходяща здрава опаковка и позволение за преглед и тест ! За контакти, моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg ! Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!! П Р О Д А Д Е Н !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiL Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Малко спам, но ще си го позволя. Как така реши, че packardbell са смотани машини? Колко си имал и колко са издали багажа? Лично аз имам два (единия е нетбук) и надживяха няколко дела и едно хп. И по-добре не предлагай опция за повече рам като втората платка(която ще добавиш) е на по-ниска честота и ще скопи иначе скопената машина. Цената ти е много добра и определено ако имах дори и минимална нужда от още една машина бих го взел. Успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 "Packard Bell за мене е една от гламавите марки" - това е лично мнение и НЕ се отмятам от него ( опит с доста машини от поддръжка, ремонт и пълно разглабяне/ оглед на изработка ! Винаги съм изказвал лично мнение и то въз основа на наблюдения, а не празни приказки, колкото да си вдигам темите /броя постове ( аз и досега 200-300 продажби тук съм финиширал/ "заключил" на лични с бутон "REPORT" и само няколко с пост "ПРОДАДЕН" ) ! В случая обективността ми е в мой ущърб, че не си "хваля" стоката ...... гламави машини са ! Относно РАМ-та - да, това ще е най-слабото звено в конкретната машина поради по-ниската честота на работа, но има хора ( и то повечето ), които не биха открили разлика в шина 266 или 333 MHz на тази машина ...... гарантирам, че е така и затова се предлага като опция за по-жадни за РАМ приложения ! В прав текст - подходяща за ентусиасти да я възстановят, непретенциозни потребители , а за мене .......... ами просто съм я купил за 80-90 лева преди 5 години като донор за LCD панела и сега я продавам пак като донор за същото, съобразно пазарната конюктура ! Това пък, че съм пописал малко повече и съм поснимал е, че държа на коректността и недолюбвам обяви, работи и тем подобни от рода " Packard Bell - перфектен, работещ и за 50 лева" без ред описание и поне една реална снимка .................... Благодаря за пожеланието ! И за това, че аз не разчитам на 5 или 35 лева, а правя това за удоволствие и полза другиму, ще ти направя персонална цена 30.00 лева с допълнителния модул РАМ .........тя е само за тебе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Ще го взема. телефона ми е 0898221831 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.