baron Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Моля някои които е препатил от това нещо да ми помогне .. Ето за какво става въпрос .. От както сам си пуснал интернет (месец и половина) скороста кам варез.ру не се е качвала над 1КБ/с за повече от 10 сек .. Започнах периодично да звъня на 635063 с молба да ми оправят скороста .. съответно получих 100 обещания че ще го оправят проблема .. съответно .. резултат = 0 .. последните 2 пъти ми казаха че проблема не бил при тях , че сам имал вирус и че те не можели да ми помогнат .. да сам се обърнел към фирма за подръжка на компютри .. Проблема с вируса го изключвам .. въпреки че бях убеден че нямам си сканирах компютъра .. резултат = 0 .. Какво трябва да направя в тази ситуация .. на мен вече ми е неприятно да звъня на 635063 след като знам какъв отговор ще получа На достъпна тарифа съм ако това има някакво значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Ако си напълно убеден, че проблема не е при теб продължавай да звъниш и бъди по-настоятелен.Длъжни са да ти помогнат, все пак за това им плащат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Щом са ти казали, че имаш вирус значи трафика от твоя модем е на макс. Вероятно и това са ти обяснили? Виж в статистиката си какво е положението. Ако нямаш - помоли да ти направят на 635063. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Дриймър нищо не са ми обяснили .. аз за това се дразня .. освен това .. има ли вирус които да ми убива само локалната скорост ???? аз проблем с външният нет нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Най-ясно ще стане като ти направят rrd account и погледнеш там. Но щом само локала ти е така значи би трявало не това да е проблема. Ако смяташ, че съпорта не е искал да помогне и е "отбивал" номера ПМ и ще ти кажа как можеш да се оплачеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Днес даже не ме попита за името и адреса ми .. направо почна да ми обеснява как при тях всичко било ОК .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 бе пробвай да преинсталираш прозореца,за да си 100% сигурен че нямаш вирус.После инсталирай едно ХП,драйвери за моторолата-и ако пак ти прави мизерии-познай в кои е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Много по-лесно е да се провери дали съпорта си вършат работата в случая и без преинстал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 да бе-и винаги могат да ти изкочат-"ми щом прозореца е стар начи може проблема да не е в нас-преинсталирайте го.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 хммм, нека да позная: това че проблем с външния нет нямаш го преценяш по това че пиър ту пиър програмата ти и в двете посоки жули яко ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.