savamane Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 mi tfa e dynoto na vi i link s podroben description :http://www.hothardware.com/hh_files/Motherboards/qdi7t/ na4alnata mu cena e 35 bglv pe4eli tozi s nai-dobra cena razbira se:))) blic cenata e 50 kinta a spe4eliliq tyrga polu4ava i malyk bonus kato znak na dobra volq (male kfi dumi polzfam samooooooooo) cooler-4e za cpu koeto e polzvano na tova dyno MB-to ne e klokvano ili my4eno po kakvto i da e na4in do skoro si go polzvah. prodavam go za6toto si zeh novo i tova kakto razbirate en mi e nujno ve4e ) mi tfa e si4ko za vyprosi,perdlojeniq i tn savamane@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 ne vi li trqbva stabilno stari4ko dyno perfektno za klok we horaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 15 кинта мога да ти предложа за тва дънце ако искаш хубаво ако не пак хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 mi tfa e dynoto na vi i link s podroben description :http://www.hothardware.com/hh_files/Motherboards/qdi7t/na4alnata mu cena e 35 bglv pe4eli tozi s nai-dobra cena razbira se:))) blic cenata e 50 kinta a spe4eliliq tyrga polu4ava i malyk bonus kato znak na dobra volq (male kfi dumi polzfam samooooooooo) cooler-4e za cpu koeto e polzvano na tova dyno MB-to ne e klokvano ili my4eno po kakvto i da e na4in do skoro si go polzvah. prodavam go za6toto si zeh novo i tova kakto razbirate en mi e nujno ve4e ) mi tfa e si4ko za vyprosi,perdlojeniq i tn savamane@yahoo.com <{POST_SNAPBACK}> За 50 кинта бих го взел ако има и процесор на него. "може и без вентилатор " Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 За 50 кинта бих го взел ако има и процесор на него. "може и без вентилатор " <{POST_SNAPBACK}> pi4 ti qvno ne si mnogo navytre f tiq raboti am to ne moje da o4akva6 ot vseki ad razbira........ za 50 kinta + cpu hahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahah az si prodadoh samo cpu-to za 35 we genii.a dynoto za pod 35 lv ne izliza ot nas po kakvato i da e pri4ina.s nego sym postigal po dobri rezultati ot kolkoto s novoto mi takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 pi4 ti qvno ne si mnogo navytre f tiq raboti am to ne moje da o4akva6 ot vseki ad razbira........za 50 kinta + cpu hahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahah az si prodadoh samo cpu-to za 35 we genii.a dynoto za pod 35 lv ne izliza ot nas po kakvato i da e pri4ina.s nego sym postigal po dobri rezultati ot kolkoto s novoto mi takova <{POST_SNAPBACK}> Е......щом нещеш значи нещеш.А "гения" си ти щом старото дъно ти е по-добро от новото.Хайде задръж си го със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 upppppppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.