KenwooD Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Днес ми излезна проблем с търсачката на Warez.Не ми излизат резултати от директорията Win_Appz!Като напиша например Norton не ми излиза програмата,а само някви снимки от Pictures.Пробвах няколко пъти,но все същото.И реших да пусна тема в Форума.Незнам дали този проблем е само при мен или и друг го има!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Търсачката не ти е работела, защото някои от секциите бяха down. Сега работят, но е нужно известно време за да се обнови индекса. => изчакай или просто отиди ръчно до директорията на въпросното Нортън... P.S. Следващия път проверявай дали изобщо работи определената секция преди да пускаш питане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 отделно имаме специална тема за search2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.