bistra1984 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Трябва ми добра фирма, която да ми предложи интериорни врати за апартамента. Наскоро купихме жилището и искаме да сложим врати на хола, спалнята и кухнята. Четох в интернет, че китайските врати не са за препоръчване, така че искам нещо, което да е добро и на прилична цена. Ако някой може да ме насочи към даден магазин или фирма нека ми пише. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Има тема Врати и обков в раздела - прочети там нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bistra1984 Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Мерси много ако има някой, който може да даде още информация да ми пише тук или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira84 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Колежке писах ти и на ЛС но не знам дали си го получила. Аз си купих врата от Борман Комерс, като сайта им е http://borman-bg.com/ Виж за какво става въпрос и прецени дали те устройва. Да ти кажа честно не искам да правя реклама, но хората са много точни, както сама можеш да забележиш ако решиш да работиш с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 мебелна борса "Ела" на 6-ти септември преди бриколажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.