Jump to content
BulForum.com

Tursq lepenka za kola.

Recommended Posts

На този тел. 0898285858 или 0898671322 търсиш Жоро и се срещате да му кажеш какво точно ти трябва. Той е човека дето ще ти свърши работата.....

Не можеш ли да покажеш тая лепенка как изглежда,може и да мога да я направа,че не се сещам от филма...

i as tarsq lepenki za kola .ako moge da razqsni6 kakfi sa kade moge da se posltavqt ,mogeli naprimer da si pora4am za predniq djam moite iniciali? kolko gore dolu varvqt ?

Ако решиш да правиш лепенка от фолио с 1 цвят (зелена,червена и т.н) излиза ефтино. Тука вече трябва да се хвърлат пари и за печат върху фолио ,затова става дебело. Ако те интересува точно колко пари ще ти излене нещо такова - РМ.

@Ael

Хайде стига с тия ЛС, това е форум, а не чат! Не може ли и ние да разберем колко излиза нещо подобно, може да има желаещи? Или е фирмена тайна...

Не смятам, че е по-удачно да отворя нова тема в която да пиша "Колко струва предложението на Ael?" Пък ако държиш на личните, кажи, да знам! :)

Ха ха :lol: Яко . Ами ще ти изкарам ценова листа ако искаш,тва ми е най малкия проблем. До довечера ще ти я напиша ТУК. Ще си направя една реклама като това искате...

Mi shtom e skapo s stikeri shte wi kaja i druga alternatiwa - ima pi4owe koito risuwat direktno wyrhu kola ili motor. posle zape4etwat otgore s lak. Stikera si e grozna rabota - edinstwen + spoerd men e 4e mojesh da go mahnesh ili da si imash niakolko kopia i pri nadraskwane da go slojish pak - ako e risuwano si otiwa. No ina4e risunkata si e klasi nad nego, Dori neshto powe4e - wijdal sam slednoto - rurunka na motor zape4atana s lak, sled towa pak rusuwani ot gore razni detaeli i pak zape4atano s sloi lak i towa powtoreno niakolko pati i se polu4awa strahotna obemna kartina s dalbo4ina na obraza i detailite kato 3D e, prosto e neshto unikalno ... abe ne moje da se obiasni tribwa da se widi. No i cenata ne e malka - dokolkoto sam zapoznat na sloi e okolko 50 - 100 lv i nagore zawisimost ot golminata i slojnostta na rusunkata, ako niakoi go interesuwa da pishe PM i shte mu pusna snimka na 1 priatel na motora e risuwan prednia kalnik s 1 zmia, ako pak darji da widi ka4estowoto i kak e napraveno na jiwo da se widim da ia widi - tia e nai obiknowenna risunka bez tezi sloewe za koito wi goworia no wse pak e neshto mnogo krasiwo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...