batmirko Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02217.JPG http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02220.JPG - Изрязване на капака с форми избрани от клиента!!!!...9-13лв (разбира се ако някой не иска картина на ван гог ) - PVC (деб. 3мм) рязане и поставяне - С Неона (който не е noname, има пластинка с on/off функция която с епоставя отзад и изправител).. --------------------------------------------------------------------- Целия комплект със слагането...окило 28 (цената може да се оскъпи само ако рязането е пове4ко от кутията която е на лилнковете...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 LAZER изработка.. За неона :Неона по4ти не се усе6та да грее, води се Cold Cathode!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Mnogo yako e tva a ako iskam izriazvane samo s kvadratna forma? kolko ste struva? a kak zahvasta6 plexiglasa? s lepene? edit:a kakuv fail tribva da ti dam ako e nesto po taka? autocad li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Kaji niakav magazin ili firma kadeto moje da mi napraviat kutiata takava??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Mnogo yako e tvaa ako iskam izriazvane samo s kvadratna forma? kolko ste struva? a kak zahvasta6 plexiglasa? s lepene? edit:a kakuv fail tribva da ti dam ako e nesto po taka? autocad li? <{POST_SNAPBACK}> За файла ще ви доото4на тази ве4ер... За фирмата :ТЕхноЛазер..който иска ще му дам аадреса на ПМ да не праа някви супер големи реклами.... за anp аз работя с тях и ви казавам цените както са... Горе пише за цените - долу има 4ерта и вси4ко.... неме питайте излишни въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Dai niakvi,koordinati?!..........tova cena za 2-ta kapaka li e+neona li e....ili za edinia+neona??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 UP -1 red...post Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Prati mi koordinatite......i mi kaji tova cena i za 2-ta kapaka li e???....a i za kolko vreme stava operaciata???10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 offtopic: a dali rejat i stomana , iskam ad si izreja po golem disk za diskovata spira4ka na koleloto mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 ами айде ще напиша 4е не ми се пращат ПМ-и цял ден Поръ4ките минават през мен.... PePfx мисля 4е режат до 3мм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 ами айде ще напиша 4е не ми се пращат ПМ-и цял ден Фирмата се намира до Входа на Текстилен комбинат марица.. ак ви дам адрес ще ви е по трудно...защото е малко забито.. Който има желание да посети на място да се уто4ни какво ще се реже...ще му прата пм тази ве4ер който иска да ми прати на мен..за да го имма впредвид... PePfx мисля 4е режат до 3мм... <{POST_SNAPBACK}> Rabotno vreme???Pak pitam tova cena za 2-ta kapaka li e???Za kolko vreme stavat neshtata???Neona s kakvo se zahranva,na moleksa li se buka,ima li si nakrainik???Molia dai mi tova info10x! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 ЕЕе какви 2 капака ,аз никаде невиждам 2 капака ,това е снимката на моя... Неона каде може да се вклю4ва-в захранването...Има си вси4ки кабели,лепенки ,болт4е,планка за отзад на кутията с прекъсва4!... Работното време- Хора винаги има от 10-17...някой път и пове4е -когато има много работаа...но пак казвам занимаваме се 2ма от фирмата -не вси4ки и затова казах ,който е сериозен и иска да доийде да ми прати ПМ-4е аз 6те му отгожоря до утре най късно..КОга ще има някой от нас там..телефон и т.н.....по-ясно от това здраве му кажи...айде хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 ЕЕе какви 2 капака ,аз никаде невиждам 2 капака ,това е снимката на моя...Неона каде може да се вклщ4ва-в захранването...Има си вси4ки кабели,лепенки ,болт4е,планка за отзад на кутията с прекъсва4!... <{POST_SNAPBACK}> Ami kapacite obiknovenno sa 2 ot dvete strani na kutiata!!!Iavno tova e cena samo za edinia!!!Pitam te za zharnavaneto zashtoto ne mi se mukne cialata kutia.....prosto da mi dadat neona i az da si go sloja demek da go rugna v moleksa.......aide obiasni mi tochno kak e zahranen tvoia!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Ami kapacite obiknovenno sa 2 ot dvete strani na kutiata!!!Iavno tova e cena samo za edinia!!!Pitam te za zharnavaneto zashtoto ne mi se mukne cialata kutia.....prosto da mi dadat neona i az da si go sloja demek da go rugna v moleksa.......aide obiasni mi tochno kak e zahranen tvoia!? <{POST_SNAPBACK}> ами може..разбираме се..идваш с капака...и го оставяш...да се работи..UP! Ненона-няма проблеми да си го вземеш сам...да си го монтираш..затова не се взимат пари-но пък няма да си разкарваш кутията... айде немога да пиша цял ден затова имам малко и др . работа-надявам се да сам ото4нил вси4ко .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 ами може..разбираме се..идваш с капака...и го оставяш...да се работи..UP! Ненона-няма проблеми да си го вземеш сам...да си го монтираш..затова не се взимат пари-но пък няма да си разкарваш кутията... айде немога да пиша цял ден затова имам малко и др . работа-надявам се да сам ото4нил вси4ко .... <{POST_SNAPBACK}> Utre koga da doida,koi da tursia???Za kolko vreme shte stane??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Между другото къде се продават неони (имам навпредвид компютърни фирми) и на какви цени щото имам мерак и аз да си изрежа кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 В Ресет със сигурност продават, може да провериш и в Вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Дамз вали,НеВали,ноел... Които ми е казал 4е има желланиие 6те му прата ПМ,по-късна тази ве4ер...аиде ... със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Много яко... може и аз да си взема нещо такова... Имам мерак за нещо като онова индустриално покртие за подове (ми, не му знам името) ... Такова режат ли и какви цветове неон предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 :-) еВтин се пише. не се обиждай, ама е смешно. ::-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Az li4no sam si napravih kapak sus svete6 ventilator.Kupih si pleksiglas za 2.50 lv i edin ventilator 9 lv(svete6 v tri cvqta(zelen,4erven,sin)zakrepih ventilatora za pleksiglasa i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 I az smqtah da si rezna na kapaka na kutiqta "ZGAN" samoche da bude izrqzano s vodna struq /Wather Jet Cuting system/ zashtoto lazera pravi gaden nagar na lamarinata.Pleksiglas...ne me kefi kato variant po qko e da se rezne na jeta i posle da se zapalnqt dupkite s matova epoksidna smola i zad neq diodite...maniq.Mai samo nashta firma reje s voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 I az smqtah da si rezna na kapaka na kutiqta "ZGAN" samoche da bude izrqzano s vodna struq /Wather Jet Cuting system/ zashtoto lazera pravi gaden nagar na lamarinata.Pleksiglas...ne me kefi kato variant po qko e da se rezne na jeta i posle da se zapalnqt dupkite s matova epoksidna smola i zad neq diodite...maniq.Mai samo nashta firma reje s voda <{POST_SNAPBACK}> kfi pari zimate da kulcate s wodichka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.