Jump to content
BulForum.com

Продавам : Samsung Galaxy S4 GT-I9505 Black Mist - 12 месеца гаранция

Recommended Posts

Продавам телефона с 12 месеца гаранция към Samsung. Телефона е като нов - няма и следа от драскотини, понеже от ден 1 е в калъф. Предпазния стикер на камерата също не е отлепян. Телефона върви със пълен комплект (зарядно, слушалки) и подарък с TPU Case и скрийн протектор.

Телефона е фабрично отключен и работи със всички мрежи.

Цена 380лв. Цената не подлежи на коментар, понеже е в отлично състояние и е в гаранция.

Обявата важи само за гр. Пловдив и лично предаване.

20140424_164233.jpg

20150713_193810.jpg

20150713_193830.jpg

20150713_193842.jpg

20150713_193903.jpg

За контакти 0988706005 или на ЛС.

Относно гаранцията, без касова бележка (фактура) и гаранционна карта. По закон е така, така че е редно да предоставиш документите за да се зачете гаранцията.

Кой ти каза, че няма да ги предоставя? Или поста ти е чист СПАМ?

Относно гаранцията, без касова бележка (фактура) и гаранционна карта. По закон е така, така че е редно да предоставиш документите за да се зачете гаранцията.

Сам се оплиташ в лъжите си. Що не си го написал това в първия пост? И какво ще рече гаранция към Самсунг? От къде е закупен телефона? Може би имам интерес, затова съм писал.

Означава, че гаранцията не е обвързана към определен сервиз, затова и съм написъл гаранция към Самсунг.

Документите са издрядни. Телефона е закупен от Citytel.

Сам се оплиташ в лъжите си. Що не си го написал това в първия пост? И какво ще рече гаранция към Самсунг? От къде е закупен телефона? Може би имам интерес, затова съм писал.

Прочети гаранционните условия на фирмата,а именно трета точка Гаранцията е поименна! С удивителна. Така че по-добре не разчитай много на гаранция при препродажба. Само М-тел,Глобул, Виваком признават гаранция при препродажба,без да правят проблеми.

Слушайте какво, недейте ми спамете в темата! Гаранцията важи - лично съм питал, плюс в сервиза на Самсунг искат само касова бележка и документ удостоверяващ гаранцията!!!!

Прочети гаранционните условия на фирмата,а именно трета точка Гаранцията е поименна! С удивителна. Така че по-добре не разчитай много на гаранция при препродажба. Само М-тел,Глобул, Виваком признават гаранция при препродажба,без да правят проблеми.

Поименна, ако е попълнено име. Последните години, не помня да съм купувал нещо и да са писали име. Искаха за нещо, но им казах, че ако попълнят име, няма да купя продукта. Такива търговски пинизи, не ми минават. Пералня със сушилня, съдомиялна, 4 телевизора, телефони от магазини и оператори, компютърни компоненти, 2 лаптопа - без име, тоест празно поле.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...