viiipeer_ Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Продавам телефона с 12 месеца гаранция към Samsung. Телефона е като нов - няма и следа от драскотини, понеже от ден 1 е в калъф. Предпазния стикер на камерата също не е отлепян. Телефона върви със пълен комплект (зарядно, слушалки) и подарък с TPU Case и скрийн протектор. Телефона е фабрично отключен и работи със всички мрежи. Цена 380лв. Цената не подлежи на коментар, понеже е в отлично състояние и е в гаранция. Обявата важи само за гр. Пловдив и лично предаване. За контакти 0988706005 или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Относно гаранцията, без касова бележка (фактура) и гаранционна карта. По закон е така, така че е редно да предоставиш документите за да се зачете гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Кой ти каза, че няма да ги предоставя? Или поста ти е чист СПАМ? Относно гаранцията, без касова бележка (фактура) и гаранционна карта. По закон е така, така че е редно да предоставиш документите за да се зачете гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Сам се оплиташ в лъжите си. Що не си го написал това в първия пост? И какво ще рече гаранция към Самсунг? От къде е закупен телефона? Може би имам интерес, затова съм писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Означава, че гаранцията не е обвързана към определен сервиз, затова и съм написъл гаранция към Самсунг. Документите са издрядни. Телефона е закупен от Citytel. Сам се оплиташ в лъжите си. Що не си го написал това в първия пост? И какво ще рече гаранция към Самсунг? От къде е закупен телефона? Може би имам интерес, затова съм писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Прочети гаранционните условия на фирмата,а именно трета точка Гаранцията е поименна! С удивителна. Така че по-добре не разчитай много на гаранция при препродажба. Само М-тел,Глобул, Виваком признават гаранция при препродажба,без да правят проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Слушайте какво, недейте ми спамете в темата! Гаранцията важи - лично съм питал, плюс в сервиза на Самсунг искат само касова бележка и документ удостоверяващ гаранцията!!!! Прочети гаранционните условия на фирмата,а именно трета точка Гаранцията е поименна! С удивителна. Така че по-добре не разчитай много на гаранция при препродажба. Само М-тел,Глобул, Виваком признават гаранция при препродажба,без да правят проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Прочети гаранционните условия на фирмата,а именно трета точка Гаранцията е поименна! С удивителна. Така че по-добре не разчитай много на гаранция при препродажба. Само М-тел,Глобул, Виваком признават гаранция при препродажба,без да правят проблеми. Поименна, ако е попълнено име. Последните години, не помня да съм купувал нещо и да са писали име. Искаха за нещо, но им казах, че ако попълнят име, няма да купя продукта. Такива търговски пинизи, не ми минават. Пералня със сушилня, съдомиялна, 4 телевизора, телефони от магазини и оператори, компютърни компоненти, 2 лаптопа - без име, тоест празно поле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 17, 2015 Author Share Posted July 17, 2015 Нова цена - 370лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 7, 2015 Author Share Posted August 7, 2015 360лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.