jellybon Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Телефонът е чисто нов, спечелен от игра и няма гаранция. Има приемо-предавателен протокол. Към него ми дадоха и подарък кейс на Goospery /жълт с брокат/, също чисто нов в кутийка. Работи с всички оператори. В комплекта има още зарядно, дата кабел, книжки, хендсфрий и кутийка, разбира се. Цена 220лв. Нов е 240 в Хенди. Последната цена е 200лв. с кейса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Приятелката преди повече от година го взе нов с гаранция за 260 лева. Така като казваш от игра, вероятно няма гаранция. Което прави цената ти доста завишена. В предвид класа в който е телефона, не си струва парите които му искаш без гаранция. Ако наистина желаеш продажба на апарата, помисли за редукция на цената може би едно 60 лева по-евтино като за начало. Желая успех с продажбата, в този така свит пазар към момента. П.П. За да не пиша нов пост и да ъпвам и спамя добавям: Нямам никакъв интерес към телефона. Просто исках да те посъветвам... а и не ми се гледат 20-тина ъпа с намаляне на цената. Кейса в китайските и магазинчетата за левче се намира между 3 и 5 лева (не само за този модел). Телефона си струва да се вземе само ако е на добра цена. А твоята трябва да започено едно -30% от цената на нов щом е без гаранция. С абонаментен план телефона струва между 60 и 100 лева. Иначе от евтините модели точно този не е никак лош от ниския клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Гаранция няма, само приемо-предавателен протокол. Ако имаше, щях да го опомена. Цената с 60лв. няма да я сваля, но да кажем, че ще приема разумен коментар, още повече, че го има за 240лв. в Хенди, като благодаря за линка. Ако ще го давам за без пари, по-добре да си го запазя, все пак е нов телефон. Кейса е 19лв. или поне толкова излиза в този магазин. И аз, за да не пиша друго мнение. Покажи ми кейс на Goospery за 3-5лв. Пиша го неслучайно, защото харесвам тези кейсове и ползвам такива за моите телефони. Под 15лв. и то за стари модели, такива кейсове няма. Да, може да има други, noname и т.н., но Goopsery за 3-5лв. За цената не съм писала лично към теб, още в началото разбрах, че нямаш интерес, а споделям мнение, за което също благодаря. Нямам за цел да правя десетки качвания на темата. Мислех, че е най-евтин за 260лв. и затова пуснах на 220лв. Последната цена на телефона с кейса ще е 200лв. и повече качвания на темата няма да има. Пропуснала съм да напиша, че кейса е жълт с брокат. Цветът е много различен от масовите розови и много красив, както всеки кейс на Goospery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.