Jump to content
BulForum.com

Продавам чисто нов Samsung Galaxy Core Duos

Recommended Posts

Телефонът е чисто нов, спечелен от игра и няма гаранция. Има приемо-предавателен протокол. Към него ми дадоха и подарък кейс на Goospery /жълт с брокат/, също чисто нов в кутийка. Работи с всички оператори. В комплекта има още зарядно, дата кабел, книжки, хендсфрий и кутийка, разбира се. Цена 220лв. Нов е 240 в Хенди.

Последната цена е 200лв. с кейса.

Приятелката преди повече от година го взе нов с гаранция за 260 лева. Така като казваш от игра, вероятно няма гаранция. Което прави цената ти доста завишена. В предвид класа в който е телефона, не си струва парите които му искаш без гаранция. Ако наистина желаеш продажба на апарата, помисли за редукция на цената може би едно 60 лева по-евтино като за начало. Желая успех с продажбата, в този така свит пазар към момента.

П.П. За да не пиша нов пост и да ъпвам и спамя добавям:

Нямам никакъв интерес към телефона. Просто исках да те посъветвам... а и не ми се гледат 20-тина ъпа с намаляне на цената. Кейса в китайските и магазинчетата за левче се намира между 3 и 5 лева (не само за този модел). Телефона си струва да се вземе само ако е на добра цена. А твоята трябва да започено едно -30% от цената на нов щом е без гаранция. С абонаментен план телефона струва между 60 и 100 лева. Иначе от евтините модели точно този не е никак лош от ниския клас.

Гаранция няма, само приемо-предавателен протокол. Ако имаше, щях да го опомена. Цената с 60лв. няма да я сваля, но да кажем, че ще приема разумен коментар, още повече, че го има за 240лв. в Хенди, като благодаря за линка. Ако ще го давам за без пари, по-добре да си го запазя, все пак е нов телефон. Кейса е 19лв. или поне толкова излиза в този магазин.

И аз, за да не пиша друго мнение. Покажи ми кейс на Goospery за 3-5лв. Пиша го неслучайно, защото харесвам тези кейсове и ползвам такива за моите телефони. Под 15лв. и то за стари модели, такива кейсове няма. Да, може да има други, noname и т.н., но Goopsery за 3-5лв.

За цената не съм писала лично към теб, още в началото разбрах, че нямаш интерес, а споделям мнение, за което също благодаря. Нямам за цел да правя десетки качвания на темата. Мислех, че е най-евтин за 260лв. и затова пуснах на 220лв.

Последната цена на телефона с кейса ще е 200лв. и повече качвания на темата няма да има. Пропуснала съм да напиша, че кейса е жълт с брокат. Цветът е много различен от масовите розови и много красив, както всеки кейс на Goospery.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...