limpbizkit_fena Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Imam problem s komputera. Vsqka ve4er kato go izklu4vam na drugiq den kato go puskam tragva i kato zarejda Win XP Pro zabiva . Trqbva da go spra i da izkaram i pak vkaram zahranva6tiq kabel za da se opravi. Ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sam mnogo blagodaren . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Mai ste triabva da go zanesesh da go pogledne niakoi, moze bi stava vapros za hardueren problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 limpbizkit_fena, проблема ти вероятно не е хардуерен, а софтуерен, свързан с операционната система. Следователно темата ти не е за Хардуер, а за Win_Appz форума. Освен това - заглавието ти не отговаря на правилата на форума. В тях е казано: 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Надявам се го разбираш. Ако все още не си се запознал с правилата - направи го сега - Правила на Форума. И се придържай към тях. Ще променя заглавието на темата ти, за да добиеш представа какво заглавие смятаме тук за приемливо, а и защото това все пак ти е първият пост. За напред правилата важат и за теб, както и за всички нас. Имай го предвид, за да нямаме неприятни моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.