simbata Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Играта е голяма зарибявка , трябва да си я изтеглите. Някой знае ли как да си изкарам ножа, ако въобще може ? Който не я е играл да си я дръпне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ? <{POST_SNAPBACK}> Инсталира се супер лесно! На мен ми се качи за 25 секунди!!! Няма никакви проблеми при качването (освен, ако не смяташ crack-a за проблем ) Играта до някъде прилича на Delta Force, обаче тук си сам и мисиите са доста по дълги. Графиката е много добра, а изискванията изключително малки (800 Mhz, 32 Video) Играта е направена учудващо добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ? cracked, не е clone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ? <{POST_SNAPBACK}> Уф, защо като прочетете нещо и си го набивате в главата и карате по дефаулт ? Епа прочетете .nfo файла, прочетете темата за "game warez - dead?" и разберете - ОБИКНОВЕНА КРАКНАТА ИГРА Е!. Никакви специални инсталации няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Уф, защо като прочетете нещо и си го набивате в главата и карате по дефаулт ? Епа прочетете nfo. файла, прочетете темата за "game warez - dead?" и разберете - ОБИКНОВЕНА КРАКНАТА ИГРА Е!. Никакви специални инсталации няма <{POST_SNAPBACK}> Еми аз четох темата за "game warez - dead?" и от там се обърках. Иначе при условие, че е клон какъв е смисъла да се за занимавам с nfo-то като дори няма да я сваля. Прочие тая игра с СтарФорс 3 ли е ? А сега за играта-поиграх днес малко(до 3-та мисия) и не е лоша. Поне за мен управлението е не съвсем "интуитивно", но се оживява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Аве пишеше някъде че е first person shooter...пък гледам от 3рд....как да го сменя???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Аве пишеше някъде че е first person shooter...пък гледам от 3рд....как да го сменя???? <{POST_SNAPBACK}> Абе то и така е добре иначе как от 1 во лице ще можеш да се прикриваш така зад стените малко страно ми се вижда. Пък и тая игра ми намирисва на конзола малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Иначе при условие, че е клон какъв е смисъла да се за занимавам с nfo-то като дори няма да я сваля. Прочие тая игра с СтарФорс 3 ли е ? <{POST_SNAPBACK}> .nfo-то се слага за хора, които искат да инсталират играта. Щом не я искаш - не го чети П.С. Както пише в .nfo-то си пише, да, със SF3 е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 .nfo-то се слага за хора, които искат да инсталират играта. Щом не я искаш - не го чети П.С. Както пише в .nfo-то си пише, да, със SF3 е <{POST_SNAPBACK}> Тоя път не го прочетох признавам. Ама въпроса ми е друг. Щом вече и кракнати игри с СТ3 това означава ли да се надяваме на някой други игри с СТ3 да бъдат кракнтати, а не клон(думат ми е за Codename Panzers и Beyond Divinity по специално) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Ами играта е на Намко, а те правят игри предимно за конзоли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Тоя път не го прочетох признавам. Ама въпроса ми е друг. Щом вече и кракнати игри с СТ3 това означава ли да се надяваме на някой други игри с СТ3 да бъдат кракнтати, а не клон(думат ми е за Codename Panzers и Beyond Divinity по специално) <{POST_SNAPBACK}> Надежда винаги има Уж намекнаха, че са разбили защитата, ама нещо се бави следващ рилийз .. малко ми изчезва надеждата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Posledno ima li variant de smeni v 1st person? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 a nqkoi moje li da mi kaje kak da si namalq 4uvstvitelnostta na mi6kata 6toto mi e stra6no neudobno i ne moga da ucelq ni6to a ne mi se 6te samo zaradi tva da triq taq igra a i mi haresva mnogo dobre e napravena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.