Jump to content
BulForum.com

Kill Switch

simbata

Recommended Posts

Играта е голяма зарибявка :woot , трябва да си я изтеглите.

Някой знае ли как да си изкарам ножа, ако въобще може ?

Който не я е играл да си я дръпне! :punk

Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ?

Инсталира се супер лесно!

На мен ми се качи за 25 секунди!!!

Няма никакви проблеми при качването (освен, ако не смяташ crack-a за проблем :) )

Играта до някъде прилича на Delta Force, обаче тук си сам и мисиите са доста по дълги.

Графиката е много добра, а изискванията изключително малки (800 Mhz, 32 Video) :blink:

Играта е направена учудващо добре... :punk

Кофти ли се подкарва-щтото нали е клон някаква ?

Уф, защо като прочетете нещо и си го набивате в главата и карате по дефаулт ? Епа прочетете .nfo файла, прочетете темата за "game warez - dead?" и разберете - ОБИКНОВЕНА КРАКНАТА ИГРА Е!. Никакви специални инсталации няма

Уф, защо като прочетете нещо и си го набивате в главата и карате по дефаулт ? Епа прочетете nfo. файла, прочетете темата за "game warez - dead?" и разберете - ОБИКНОВЕНА КРАКНАТА ИГРА Е!. Никакви специални инсталации няма

Еми аз четох темата за "game warez - dead?" и от там се обърках. Иначе при условие, че е клон какъв е смисъла да се за занимавам с nfo-то като дори няма да я сваля. Прочие тая игра с СтарФорс 3 ли е ?

А сега за играта-поиграх днес малко(до 3-та мисия) и не е лоша. Поне за мен управлението е не съвсем "интуитивно", но се оживява.

Аве пишеше някъде че е first person shooter...пък гледам от 3рд....как да го сменя???? :confused

Абе то и така е добре иначе как от 1 во лице ще можеш да се прикриваш така зад стените малко страно ми се вижда. Пък и тая игра ми намирисва на конзола малко.

Иначе при условие, че е клон какъв е смисъла да се за занимавам с  nfo-то като дори няма да я сваля. Прочие тая игра с СтарФорс 3 ли е ?

.nfo-то се слага за хора, които искат да инсталират играта. Щом не я искаш - не го чети :)

П.С. Както пише в .nfo-то си пише, да, със SF3 е

.nfo-то се слага за хора, които искат да инсталират играта. Щом не я искаш - не го чети :)

П.С. Както пише в .nfo-то си пише, да, със SF3 е

Тоя път не го прочетох признавам. Ама въпроса ми е друг. Щом вече и кракнати игри с СТ3 това означава ли да се надяваме на някой други игри с СТ3 да бъдат кракнтати, а не клон(думат ми е за Codename Panzers и Beyond Divinity по специално)

Тоя път не го прочетох признавам. Ама въпроса ми е друг. Щом вече и кракнати игри с СТ3 това означава ли да се надяваме на някой други игри с СТ3 да бъдат кракнтати, а не клон(думат ми е за Codename Panzers и Beyond Divinity по специално)

Надежда винаги има ;) Уж намекнаха, че са разбили защитата, ама нещо се бави следващ рилийз .. малко ми изчезва надеждата :(

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...