Nanko Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Слушалки за телефон 3.5мм за Samsung Earbuds Original и други телефони със стандартен жак 3.5 mm. Жак: 3.5mm - стандартен за: мобилни телефони Функции: Noise Cancelling, Microphone Цена: 10 лв. Доставка до адрес: 4 лв. За гр. Пловдив може и лично предаване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Имам интерес, но трябва да ги види жена ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 Все още се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Взимам ги, звънни ми на 0887827249 Послепис : Като продавате нещо и не оставяте телефон за контакт, то поне следете си ги тия теми. От 3 ти юли съм оставил телефон за контакт, защото не е оставен аз да звънна, и никой не се е е обадил, а Nanko влиза и си рови във форума всеки ден. Ако няма да ги продавате тия слушалки поне пишете че не се продават. Мерси за разбирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 Нова цена: 8 лв. или 13 лв. доставени до адрес в цялата страна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 Едва ли ще намаля цената повече. А за 5 лв. няма какво да говорим изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfor21 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Чисто нови ли са, неизползвани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 Да. Нови са, неизползвани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Продадени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.