Jump to content
BulForum.com

Две нови евтини позлатени верижки за ръка (мъжка и дамска)

Recommended Posts

Поръчах си няколко различни за лятото и тази първата почти ми се дублира по шарка с една от другите. Не знам доколко мога да му вярвам, но продавачът твърди, че позлатяването не е Gold plated, а Gold filled, което е много по-добре, тъй като слоят при втория процес е доста по-дебел и стабилен (инфо-разлика между едното и другото), а вече колко време ще издържи слоят, няма как да знам - като поднося моите, ще разбера по някое време. :))
Размерите по информация от продавача са:

Size:210*5mm

Weight:8.5g

Снимки също няма да правя, защото сигурно няма да ги направя по-хубави от тези на продавача, пък и верижката е нова.

TB2hBDDbpXXXXclXXXXXXXXXXXX_!!837486129.

TB2wjHwbpXXXXbjXpXXXXXXXXXX_!!837486129.

TB2ItTDbpXXXXcnXXXXXXXXXXXX_!!837486129.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дамската е с някакви миниатюрни камъчета, пак се твърди, че е Gold Filled, а размерите и снимките пак са от сайта:

Main Stone : AAA CZ / Cubic Zirconia

Length: 15cm+5cm / 5.9in+1.97in

6_993306840.jpg

7_995763980.jpg

8_988453688.jpg

Цената е 5 лева за брой.   ПРОДАДЕНИ!

Ами той Mr.007 от няколко дена се кани да ги взима, ама нещо не може да се накани да дойде - а днеска, а утре...и т.н. :) Продължаваме на ЛС.

Питай на ЛС колегата с по-горния пост diggarss  и ако се е отказал, ела да ти дам мъжката.

Едит: Човекът не се е отказал - днес дойде и си ги взе.

• 2 months later...

Добавям още една доста по-масивна и тежка верижка в сравнение с продадените вече. Чисто нова е, не съм я носил нито веднъж и не смятам да я нося, понеже с нея приличам малко на "борците" от 90-те. :P

Позлатяването е отново по метода "Gold Filled", а размерите са:

Size:210*10mm

Weight:28.5g

Снимките са от сайта на продавача и се увеличават след цъкване:

c49a4ad7f1242e1e.jpg f3e6c922f7d34b4d.jpg 4da3e70640460fd0.jpg

Цена: 5 4 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...