Midex Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Чантата е пълна с ципове и отделения, купих я миналата пролет след доста търсене на такъв модел, с идеята да си я ползвам лятото. Да, ама лятото не я сложих, понеже се оказа, че нито имам подходящи дрехи, с които да я нося, нито пък ходя на места, където имам нужда да събирам на едно всичките ми най-необходими работи. От тогава седи в един шкаф без да е ползвана нито веднъж. На снимките това, дето изглежда като изтъркано по кожата е имитация на изхабяване - така дойде и така бяха всички останали модели от същия вид кожа още на снимките на продавача, чантичката си е абсолютно нова. Снимах я преди малко в различни положения както празна, така и малко напълнена с хартия, за да се добие по-добра представа за формата й. Приблизителни размери: 20 см Х 12 см Х 8 см. Купил съм я за $15, продавам я за 15 лв. (Снимките се увеличават като се цъкне на тях) Празна: Пълна: Още снимки на отделенията: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.