Dinov Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Меню разкладка за един ден. В този добре запечатан пакет има събрано цяло угощение. До колкото ми е известно срока на годност е няколко десетилетия, което го прави надежден за дълго време.Има няколко версии в тази серия се произвеждат 24 различни менюта, аз имам няколко. Освен разликата в основното ястие и другите хранителни продукти леко варират. Общото , е че имате малко пакетче със суха и мокра кърпички, кафе, сол, пипер, влагоустойчив кибрит и др. Най-характерната черта е възможността да си стоплите храната или напитката, а за това е необходимо малко вода. Всеки пакет има платки от карабид, който при смесване с вода отделя топлина. Има инструкции за всичко по самите пакетчета. След отваряне на основния пакет срока на годност на отделните неща вътре си остава непроменен, те са добре запечатани в здрави алуминиеви опаковки. Цена 12 лв. гр.Пловдив, кв. Кючук Париж за контакти тел. 0897 95 75 26 за повече информация и снимков материал: http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9311110166/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%B1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Добро предложение, но все пак докога е годно, не е ли изписано на опаковката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinov Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 Няма обозначение. До колкото ми е известно когато ги съхраняват за дълго време ги държат в големи хладилници и така могат да карат 50 години. След като ги изкарат от хладилниците само не трябва пак да се охлаждат незнам каква трайност имат ,но досега не съм чул някой да случи на развалено. И като се има в предвид , че и цялата ''Е'' таблица е вътре. Ако искате повече снимки ми пишете , ще ви ги пратя на email-a.Цената подлежи на коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinov Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 Цената е 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinov Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Свалил съм обявите, от сайтовете за безплатни обяви, продължавам да продавам въпросните пакети за по 10 лв. Ако някой иска снимки ще ви изпратя лично пишете ми на prinadlejnosti@abv.bg. Ще допълня само,че това са специално разработени пакети за военни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinov Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Ако е възможно моля администратора да изтрие тази обява, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.