Jump to content
BulForum.com

Уред за рязане на SIM карти

Recommended Posts

- Уред за рязане на стандартна SIM карта в размер nano SIM. 1 бр.

- Адаптор nano SIM > micro SIM 1 бр.

- Адаптор micro SIM > стандартна SIM 1 бр.

- Шило 1 бр.

Всичко: 8 лв.

Намира се в Пловдив.

При предплащане от 12 лв, комплекта ще бъде доставен до адрес!

3091.jpg

• 6 months later...

Това е голяма простутия намаляш цената на артикула а доставката същата, е как примерно човек от Варна би си го купил за 7 лева ако доставката му се вдига с 1 лев и той пак става 12. Ако доставката ти е твърда 4 лева намаляйки стойноста на артикула се намаля и цената с доставка ...

Понеже темата е най-отгоре, а и имаше пуснат рапорт за нея, ще направя една вметка - реално няма нарушение, защото имаме намаляване на цената по ставката в Т.7, а цената на доставката е съвсем отделна работа...може да се приеме, че намалението е за тези от Пловдив, а за останалите от страната няма промяна. ;)

Въпроса не опря до купуването във всеки мобилен оператор ти ги режат без пари ... както и да е се ми е тая честно казано ама се нагледах на глупости в тоя форум от към тарикати и такива които забогатяват с 1 лев ... лично това е последното като коментар по тази тема. Може модератора ако реши да изтрие "спама" от моя страна.

Няма проблем, ако клиента иска мога да го пратя с еконт за 5.44 лв. за да няма сърдити! 

Можел съм да поема една част от доставката на старата цена, с новата обаче не мога (не искам). Пиша ги тези неща, защото аз не струвам 1 лв, както arcemond се опитва да докаже. И за да не се налага да пиша пак и да се обяснявам уточнявам, че не ходя до офис на еконто, защото не си заслужава загубеното време и разходите за такава малка стока. 

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...