Jump to content
BulForum.com

Laptop GPU

Recommended Posts

За кой Alien? MXM3 ли е?

Ако е за 17х, 18х, цените са си сериозни.  6990m като гледам, нова е 280$, 6970m е 200$, със сигурност ще има мито и/или ддс..

• Alienware M17x R3 пише MXM b

Мито за компютърни части няма, поръчвал съм дъно за въпросния лаптоп от Aliexpress. Не ми се чака за това пиша тук евентуално ако някой има налична

Не е точно така Колега - Цитирам :  Трябва да имате в предвид, че компютърни части и различни типове електроника се облагат само с ДДС и с 0% мито! 

Ако се заядат на Митницата може спокойно да си платиш ДДС-то на цената обявена за стоката! Както аз от голям тарикатлък да взема телефона на по ниска цена(става дума за едно Леново) си платих допълнително и ДДС на сумата за която купих телефона от Китай  

Всичко е до късмет, аз като поръчвах дъното китаеца го писа на цена 30 долара и платих ддс само на тези 30 долара

Всичко е до късмет, аз като поръчвах дъното китаеца го писа на цена 30 долара и платих ддс само на тези 30 долара

И не са ти поискали поне Пейпал фактурата или банково извлечение? Ако е в Пловдив, няма такъв шанс, направо си го пишат на повиквателната, че си длъжен да ги представиш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...