muhaha Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Здравейте колеги, търся преобразувател високо към ниско ниво на аудио сигнал. Последния път когато ми се наложи да търся преобразувател обиколих целия Пловдив и само в едини кузмов ако не се лъжа намерих една бройка. Сега и в нета гледам уж го има в един два сайта наличен... ама дали наистина го има е друг въпрос. Търся устройството ново или използвано. Може и да ме насочите ако знаете някъде в Пловдив където имат. За ново устройство давам макс 15 пара. За втора употреба... делено на 2 = 7,5 лв . Предпочитам да е от този вид > http://www.hit-electronics.com/ozvuchavane/za-avtomobila/preobrazuvatel-visoko-nisko-nivo.htm Търсете ме на лично, можете и в темата да пишете. Или на емайла admin @ belozem.org Еветнуално се надявам на лично предаване събота / неделя като идвам към Пловдив ... коя събота не се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Аз взимах от вивкиват едно такова ама беше 25лева... там продават скъпо... но пък сигурно ще имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.