bogidar Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Купувам менгеме за домашно ползване... Нещо средно към малко - ако мога така да го опиша. Чакам оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Аз ти пратих линк на лично, защото не беше обяснил... Най- евтините са по 50лв ако те интересува в сайта. Ама ти предполагам, че търсиш нещо друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogidar Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Нещо по- евтино търся. Трябва ми за хоби изпълнения. Имам мерак да се пробвам да си правя сам воблери - изкуствени примамки за риболов от дърво. От друга страна майсторя и преправям разни неща в къщи и винаги ми е липсвал подобен иструмент, като разпробивам, шлайфам, пиля и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 На руския пазар продават 3 размера малки. Цените им май бяха от 7 до 15 лева. Вероятно има и средни по размери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.