Lil Scrappy Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Закупен е през 2012 от Германия от човек който го е закупил за сравнение спрямо друг модел, и е стоял в него по малко от месец.Причината за продажба е че преди няколко месеца ми се развали HDMI Board на рeсивъра и в който и hdmi вход да сложа кабела нямам звук ( а и се сдобих с нов рeсивър )Чета че може да се поправи, но трябва да се закара на сервиз в София за целта ( ремонта може да струва 100 лева може и повече, трябва ли да го видат ), но ако сте запознати с нещата и с малко помощ от google и знаете какво правите може и сами да си го поправите !Имам оригиналният кащон както и всички неща с които го получих, освен manual книжката с информация която изчезна още на 2-рият ден предполагам е хвърлена защото и до ден днешен не съм е видял ( но пък лесно може да се свали pdf файсла със същата информация която винаги предпочитам ) !Повече информация за модела може да видите тук - linkЦената която му търся в този вид е 700 лева и подлежи на коментар !Намира се в Пловдив, но може да бъде изпратен с куриер за сметка на купувача !Телефон за връзка - 0878 954703 Георги, имейл - gkushev@abv.bg Предпочитам да го вземе човек от София за да го закара веднага до сервиза, на мен не ми се занимава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.