mIRCata Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 След инсталирането на една програма размера на иконите в taskbar, programs, regedit се увеличи - в момента исглеждат ужасно Някой знае ли къде точно в регистрите да бръкна за да ги променя - защото в другия юзер на комп-а всичко е наред(това ме наведе на мисълта за че проблема е в регистрите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Коя програма си инсталирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Размерът на иконите в таскбара е стандартен (16 × 16) и не мисля, че е особено добра идея да го променяш от реджистрито, щото тогава е по-вероятно да си запазят ужасния изглед за постоянно (ако изобщо има такава опция). Опита ли с рестарт? Променял ли си размера на таскбара? Да си го правил от едно на две етажчета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Размерът на иконите в таскбара е стандартен (16 × 16) и не мисля, че е особено добра идея да го променяш от реджистрито, щото тогава е по-вероятно да си запазят ужасния изглед за постоянно (ако изобщо има такава опция). Опита ли с рестарт? Променял ли си размера на таскбара? Да си го правил от едно на две етажчета? <{POST_SNAPBACK}> 16х16 виш тази картина - за кои точно икони става въпрос Това е на 1024х768 Относно това за 2 етажа едно от първите неща който правя при нов win е да го направя на 2 досега този проблем го нямаше - появи се моментално след инстал на програмата дори не рестартирах - като я махнах омазването си остана Междо другото програмата от 2 го направи на 1 "етаж" На другия акоунт на комп-а нещата са наред Затов аси мисля че от индивидуалните настройки за всеки юзер в регистрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 След инсталирането на една програма размера на иконите в taskbar, programs, regedit се увеличи - в момента исглеждат ужасноНякой знае ли къде точно в регистрите да бръкна за да ги променя - защото в другия юзер на комп-а всичко е наред(това ме наведе на мисълта за че проблема е в регистрите) <{POST_SNAPBACK}> кликни върху дестопа с десния бутон,избери properties. Най-отгоре има едно прозорче на което пише Appearance По-надолу излизат 3 падащи менюта:scheme,item i font.избери в scheme - windows standart Good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.