Jump to content
BulForum.com

Принтер Самсунг SL-M2022W

Recommended Posts

Този принтер не беше ли на промоция в ЕМаг или ТМ за около 80лв?

Откъде е купуван и как така чисто нов, пък няма гаранция?

Имам интерес, но на тази цена - не. И под чисто нов какво разбираме? Запечатан, никога не ваден от кашона или "малко" ползван? Снимки реални?

Извинете ме за коментара,но мисля,че е редно да се уточни,че чипа на касетата за този принтер струва 27лв. и зареждането със смяната му е около 40-45лв.

За сравнение с други марки,където чиповете им струват лев ,два ,или изобщо нямат чип като при Brother ,зареждането на касетите  е 20-25лв.

Да не остане някой разочарован защото всеки ден виждам такива клиенти,които са се вързали на TOP SELLER капаните на техномаркета и после като разберат ,че на всеки 1000 копия трябва да дават по 45лв се хващат за главата.

Извинете ме за коментара,но мисля,че е редно да се уточни,че чипа на касетата за този принтер струва 27лв. и зареждането със смяната му е около 40-45лв.

За сравнение с други марки,където чиповете им струват лев ,два ,или изобщо нямат чип като при Brother ,зареждането на касетите  е 20-25лв.

Да не остане някой разочарован защото всеки ден виждам такива клиенти,които са се вързали на TOP SELLER капаните на техномаркета и после като разберат ,че на всеки 1000 копия трябва да дават по 45лв се хващат за главата.

Мога да го препрограмирам за 25 лв.

Прави се еднократно и след това зареждането е без чип и струва само по 25 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...