Jump to content
BulForum.com

Търся си ретро нинтендо

Recommended Posts

Здравейте приятели . Търся си старо ретро 8 битово нинтендо  водеха се MT 999 DX клонинги на famicom . Много ми се доигра на такава класика . За сега успях да си намеря 2 дискети само . Много ще се радвам ако някой се отзове и успее да ме уреди със такава игра :) надявам се да има останали добри хора все още :) ^_^

Благодаря ви предварително .

Не е същото просто  да не говорим че през емулатора няма как да играеш Duck hunt или Hogan`s Aley

Абсолютно същото е. Duck Hunt и Hogan's Alley ще можеш да ги играеш само ако в комплекта на играта, който намериш, е включен и light gun-a. Освен това колко други NES игри знаеш, които могат да се играят със zapper-a? Аргумента ти е невалиден. По-добрия вариант от сайта, който rargirov ти е линкнал, е само емулатор за NES + USB джойстик копие на оригиналния. Успех с намирането на достатъчен брой качествени дискети за истинската конзола ако си вземеш такава.

Оригинална конзола не си търся а просто реплика  подобен на този модел който съм написал по горе :) . Всеки истински ценител  би ме подкрепил и би потвърдил че на емулатора  НЕ Е  същото 

+1

Няма как емулатора да ти докара тоя кеф от вида на конзолата и дискетите и цъкането на оригинален д-пад.

П.С. Събирам от известно време дискети за SEGA, въпреки че имам почти всичко на емулатор. Е няма такъв кеф, като при вида на всяка новопристигнала дискета. Да не говорим, че в интернет, цените на някой заглавия стигат до трицифрена сума (в лева).

Оригинална конзола не си търся а просто реплика  подобен на този модел който съм написал по горе :) . Всеки истински ценител  би ме подкрепил и би потвърдил че на емулатора  НЕ Е  същото 

Добре, де, подкрепям защото съм истински ценител! :))

+1

Няма как емулатора да ти докара тоя кеф от вида на конзолата и дискетите и цъкането на оригинален д-пад.

П.С. Събирам от известно време дискети за SEGA, въпреки че имам почти всичко на емулатор. Е няма такъв кеф, като при вида на всяка новопристигнала дискета. Да не говорим, че в интернет, цените на някой заглавия стигат до трицифрена сума (в лева).

И аз имам доста, също им се радвам много. Проблема е, че по-редките от тях нямат купуване заради парите, които им търсят :)

Малко offtopic, но ако сте зарибени, хвърлете едно око на Game Sack в YouTube, пичовете рулират :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Up...

Mod: повече не ъпвай, защото по правилата в тази секция имаш право само на еднократен ъп, а това на 5 юни спокойно минава за ъпване.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...