razielchoo Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Здравейте приятели . Търся си старо ретро 8 битово нинтендо водеха се MT 999 DX клонинги на famicom . Много ми се доигра на такава класика . За сега успях да си намеря 2 дискети само . Много ще се радвам ако някой се отзове и успее да ме уреди със такава игра надявам се да има останали добри хора все още ^_^ Благодаря ви предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 http://game-oldies.com/play-retro-games/nintendo-nes - Пускаш на умния телевизор + един джостик за 10лв, и си припомняш старото време Има почти всичко, не само за NES Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Не е същото просто да не говорим че през емулатора няма как да играеш Duck hunt или Hogan`s Aley Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALLEyezOnMe Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Не е същото просто да не говорим че през емулатора няма как да играеш Duck hunt или Hogan`s Aley Абсолютно същото е. Duck Hunt и Hogan's Alley ще можеш да ги играеш само ако в комплекта на играта, който намериш, е включен и light gun-a. Освен това колко други NES игри знаеш, които могат да се играят със zapper-a? Аргумента ти е невалиден. По-добрия вариант от сайта, който rargirov ти е линкнал, е само емулатор за NES + USB джойстик копие на оригиналния. Успех с намирането на достатъчен брой качествени дискети за истинската конзола ако си вземеш такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Оригинална конзола не си търся а просто реплика подобен на този модел който съм написал по горе . Всеки истински ценител би ме подкрепил и би потвърдил че на емулатора НЕ Е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 +1 Няма как емулатора да ти докара тоя кеф от вида на конзолата и дискетите и цъкането на оригинален д-пад. П.С. Събирам от известно време дискети за SEGA, въпреки че имам почти всичко на емулатор. Е няма такъв кеф, като при вида на всяка новопристигнала дискета. Да не говорим, че в интернет, цените на някой заглавия стигат до трицифрена сума (в лева). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALLEyezOnMe Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Оригинална конзола не си търся а просто реплика подобен на този модел който съм написал по горе . Всеки истински ценител би ме подкрепил и би потвърдил че на емулатора НЕ Е същото Добре, де, подкрепям защото съм истински ценител! +1 Няма как емулатора да ти докара тоя кеф от вида на конзолата и дискетите и цъкането на оригинален д-пад. П.С. Събирам от известно време дискети за SEGA, въпреки че имам почти всичко на емулатор. Е няма такъв кеф, като при вида на всяка новопристигнала дискета. Да не говорим, че в интернет, цените на някой заглавия стигат до трицифрена сума (в лева). И аз имам доста, също им се радвам много. Проблема е, че по-редките от тях нямат купуване заради парите, които им търсят Малко offtopic, но ако сте зарибени, хвърлете едно око на Game Sack в YouTube, пичовете рулират Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Еее братле тука почваш да оспамваш темата извини ме ама SEGA-ta е друга лига вече , тука не говорим за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Някой да има напредък да е открил нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 http://2play.bg/view/prodavam_nintendo_mt_999_dx_old_school_25878 Ако тази обява е още актуална,ти си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 http://2play.bg/view/prodavam_nintendo_mt_999_dx_old_school_25878 Ако тази обява е още актуална,ти си . Май не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 Up... Mod: повече не ъпвай, защото по правилата в тази секция имаш право само на еднократен ъп, а това на 5 юни спокойно минава за ъпване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razielchoo Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Пишете моля ако някой има такава конзола ? Задействайте се моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.