Jump to content
BulForum.com

Климатик LG 12000BTU

Recommended Posts

Предполагам. Тоест повечето са такива. Рових до сега в интернет но осве това, че пише, че е сплит система, друго не видях.

Обаче намерих пдф на ръководството на руски:

http://www.service-ruse.eu/dounload/manuals/LG/LS-J0964EL_ru.pdf

Ако по него става ясно кажи.

Ясно. Благодаря за разяснението.

И последно: Не ми е ясно как вървят тези климатици. Предполагам, че цената в такъв случай трябва да е по-ниска.

Според вас, тези които са наясно с климатиците, какви пари е удачно да искам? Климатикът наистина е ползван много малко

Който продава такъв се опитва да му вземе 200-300 и няма много заинтересувани. При следене на обяви и чакане изкачат за 250 лева японски инвертори та зависи колко си на зор:) Ако не си на зор от време на време понамаляваш малко цената докато не достигне цена която не те устройва и го караш на село примерно:) И най-добре е купувача да си го демонтира. Ама според мен за 150 лева ще го продадеш лесно. Ако го пуснеш за такава цена свиркай, може и да го взема за село. Само не се разбра каква е причината за продажбата?

150 Лева ми се вижда малко малко. Не знам. Може би за 230-240. Там някъде - в следствие на обстоятелствата.

Причината да го продадем е, че правим основен ремонт. Дори съм пуснал една секция за продажба във форума. Този климатик отпада, променят се доста неща в апартамента - преустройва се и ще се купува нов - по-малък - пак заради промените. Стаята е 12 квадрата без мебелите. С тях пада под 9квм. Ще се сменя мястото на климатика също. Абе голяма разправия

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...