Midex Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Купих ги преди време, защото за известно време имах болки във врата и исках да гледам телевизия без възглавница. Погледах ден-два, вратът ми мина междувременно и спрях да ги ползвам. Купил съм ги от тук, дават много ясен образ и външно нямат разлика от нови. Могат да се ползват заедно с очила за късогледство или далекогледство. Продавам ги за 10 9 8 7 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Голяма газария,имам интерес-пусни на лични жица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 Човекът носеше широки диоптърни очила, които леко опираха отвътре в тези, така че продължават да се продават до неделя вкл., понеже вечерта заминавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Почти бях забравил, че продавам и тия очила - нова цена от 9 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Понеже в неделя заминавам за 2-3 седмици - нова цена от 8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Миналата вечер на ЛС jordjo прояви интерес, но тъй като досега не ми се е обадил, а утре заминавам...още едно намаление - 7 лв. EDIT: ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileniak Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.