Jump to content
BulForum.com

Заменям SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 OC

Recommended Posts

Картата я купих в началото на годината, продавача твърдеше, че не е копала след като е била гаранционно заменена. От както е при мен съм я ползвал само за игри, по някой друг час вечер. 

Причината да искам да я заменя е, че ми идва малко шумно охлаждането. Едно че аз съм капризен към шум, пък и в стаята се спи и искам да е максимално тихо. Преди да я взема четох по ревютата, че е от шумните модели, но явно защото беше по-студено в стаята и не се чуваше много-много, а и климатик бръмчеше тогава, та картата не ми се виждаше шумна. С покачването на температурите вече започнах да си я чувам, на темп която работи при игра ~65с на мен лично ми идва шумен този вентилатор. Пробвах да редактирам профила, но не успях да постигна кой-знае какъв ефект. Не ми се занимава да и слагам афтърмаркет охлаждания, перки и т.н.

Трябва да има още някаква остатъчна гаранция, при интерес ще проверя.

Хубаво би било да се договорим за някакъв тестов период всеки да види какво ще е положението.

Приемам всякакви оферти с доплащане от моя или ваша страна, като ако ще доплащам аз, мога да отделя не повече от 100 лв. Моля, да не ми предлагате карти по слаби от HD7850/750ti. Предпочитам картите ви да имат някаква остатъчна гаранция.

Ще събирам оферти известно време, така че имайте едно наум, че няма веднага да се стигне до сделка :)

Цена слагам 170 лв, за контакти може да ме търсите на скайп: rado_77 или 0899 ОI616O и естествено и предпочитано от мен - на ЛС.

Обявата по принцип е за Пловдив, но ако имате някакви предложения как да се случи размяната, може да се ползва и Еконт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...