PinHead Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Картата я купих в началото на годината, продавача твърдеше, че не е копала след като е била гаранционно заменена. От както е при мен съм я ползвал само за игри, по някой друг час вечер. Причината да искам да я заменя е, че ми идва малко шумно охлаждането. Едно че аз съм капризен към шум, пък и в стаята се спи и искам да е максимално тихо. Преди да я взема четох по ревютата, че е от шумните модели, но явно защото беше по-студено в стаята и не се чуваше много-много, а и климатик бръмчеше тогава, та картата не ми се виждаше шумна. С покачването на температурите вече започнах да си я чувам, на темп която работи при игра ~65с на мен лично ми идва шумен този вентилатор. Пробвах да редактирам профила, но не успях да постигна кой-знае какъв ефект. Не ми се занимава да и слагам афтърмаркет охлаждания, перки и т.н. Трябва да има още някаква остатъчна гаранция, при интерес ще проверя. Хубаво би било да се договорим за някакъв тестов период всеки да види какво ще е положението. Приемам всякакви оферти с доплащане от моя или ваша страна, като ако ще доплащам аз, мога да отделя не повече от 100 лв. Моля, да не ми предлагате карти по слаби от HD7850/750ti. Предпочитам картите ви да имат някаква остатъчна гаранция. Ще събирам оферти известно време, така че имайте едно наум, че няма веднага да се стигне до сделка Цена слагам 170 лв, за контакти може да ме търсите на скайп: rado_77 или 0899 ОI616O и естествено и предпочитано от мен - на ЛС. Обявата по принцип е за Пловдив, но ако имате някакви предложения как да се случи размяната, може да се ползва и Еконт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.