venom23 Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Продава се изгодно !!! Pc Кутия JNC MiddleTower ATX 300W RJA68 P4 "Втора ръка работила 3 месеца" ето и снимка на модела да ви стане ясно какъв е компунента http://www.metaleks.lv/images/prod/cases/RJA68.jpg Цена на компонента : 20 лв. "Компонента ПРОДАДЕН !!!" ----------------------------------------------------------------------------------------------- Продава се изгодно !!! CPU Fun Evercool 4200 оборота изцяло медна камера - " Втора ръка работил (1 месец) " ето и снимка на модела да ви стане ясно какъв е компунента! http://www.evercool.com.tw/products/images/cud725_1.jpg ето и още подробна информация за охлаждането: http://venomkiller.hit.bg/Cool.jpg Model :CUD-725 открийте го тук. Цена на компонента : 15 лв. Доста по ниска от тази в който и да е магазин! Причина за птодажбата - Upgrade на компютара който виждате по долу! Компонентите са в добро състояние ( почти нови не използвани ) За контакти на E-mail venomkiller@mail.bg Или в mIRC #breal Nick: VenomKiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Тая кутия със захранване ли върви. Ако може без (само тенекия) имам интерес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 OffTopic: venom23 искам да те попитам за сегашния ти кулър. Колко пари е, как върви от къде го взе и харесва ли ти изобщо. Защото съм слушал много за този климатик и искам и аз да си взема такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Lame_One има си Лични Съобщения (PM) за тази работа ,не виждам защо задръстваш темата с оффтопици ?!?! Не се научихте и тва е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Тоя кулър, с какви размери е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Ето и нужните характеристики на Coolera . Overall Dimension: 70 x 70 x 65mm FAN Dimension: 70 x 70 x 25mm Current: 0.33A Fan Speed: 4200 rpm Air Flow: 42.08 CFM Noise: 32dBA Thermal Resistance: 0.50°C/W Колкото до кутията е със Захранване ATX 300W. Не се продава на части а във комплект кутия + захранване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 А за кутията няма ли да кажеш ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 вие киорави ли сте ве повече инфо от тва дето съм дал здраве му кажи очаквам предложенията ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Malko info za interesuvashtite se ot coolera: Imam takav - s meden radiator - varshi prekrasna rabota, no e dosta shumen na max oboroti. Az sam s P4 2.6 & 3.3 Ghz - nikoga ne sam imal pregrjavania dori i sled chasove max natovarvane na CPU-to, samo che coolera trjabva da mu pusnete pone 80% s CPU Fan speed, a pod 60% e dosta tih, a pak na 50% (kolkoto go darja postojanno, bez da polzvam silno tovareshti prilojenia) ne se chuva izobshto i CPU-to ne vdiga poveche ot 40C - vse pak e s meden radiator (izcjalo). Kato cjalo za cenata savsem si zaslujava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Продава се изгодно !!!Pc Кутия JNC MiddleTower ATX 300W RJA68 P4 "Втора ръка работила 3 месеца" ето и снимка на модела да ви стане ясно какъв е компунента http://www.metaleks.lv/images/prod/cases/RJA68.jpg Цена на компонента : 20 лв. Тая кутия със захранване ли върви. Ако може без (само тенекия) имам интерес? Не знам дали съм кЬОрав но ти май си тъпичък ? Искам тенекията само ,тоест захранването не ми трябва. Затова питам дали го продаваш така или не. Ако ти от снимката можеш да разбереш дали има захранване в кутията 'тва е съвсем друг въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Не знам дали съм кЬОрав но ти май си тъпичък ? Искам тенекията само ,тоест захранването не ми трябва. Затова питам дали го продаваш така или не. Ако ти от снимката можеш да разбереш дали има захранване в кутията 'тва е съвсем друг въпрос... <{POST_SNAPBACK}> Ами незнам кои е тъпичак но сам писал и ако искаш със тамно черни букви ще го напиша Pc Кутия JNC MiddleTower ATX 300W RJA68 P4 Кутията е със захранване ! ATX 300 w-ta навсякаде по фирмените оферти е дават в този върянт. Ако продавъх само желязото щях да го напиша така : Pc Кутия JNC MiddleTower bye за сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Интересувам се от кутията.Мога да дам 15лв повече нямам.Също искам да питам захранването вертикално ли е или хоризонтално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Пич захранването е хоризонтално и е ново АТХ 300W котията е почти нова нямам никва полза да я продам за 15 лв. това си е безценица Ако е за 15 лв. ще и скоча два пъти със краката отгоре и ще я хвърля в марица но няма да я дам толкова евтино последно 20 лв. който даде я получава иначе ще събира прахта на тавана и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 30 лв ? => л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 взимам кутията за 20 кинта имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Pc Кутия JNC MiddleTower ATX 300W RJA68 P4 ПРОДАДЕНА!!! Ок фен имаш кутията за 20 лв-чета създраве да си я ползваш! Остана ми само охлаждането ако има някой желаещ да пише Изгодно е !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Pc Кутия JNC MiddleTower ATX 300W RJA68 P4 ПРОДАДЕНА!!!Ок фен имаш кутията за 20 лв-чета създраве да си я ползваш! Остана ми само охлаждането ако има някой желаещ да пише Изгодно е !!! <{POST_SNAPBACK}> Кога можем да се срещнем за да го закупя евентуално??Коментар по цената предполагам няма да правиш но ако направиш ще е супер.Най добре е да се разберем на ПМ за да нефлудим .Все пак хората не са длъжни да ни четат щуротиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.