_shefa_ Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Остават още - само няколко босилека. Само да поясня нещо. Босилекът е само по един на човек. От другите неща може да вземете колкото искате, стига да ви вършат работа. Но малините и черницата още не са извадени. След като се намерят желаещи, като имам възможност ще ги извадя и донеса. Всъщност тук имам една малка малина. Всички останали неща са тук - ягоди, босилек, орех и люта чушка. Около 50-100 корена ягоди. Най-добре е да се засадят веднага и да се поливат често. Есента могат отново да се разсадят ако е нужно. Размножават се бързо.Малини около 8 корена.7 корена босилек (зелен). Скоро ще имам и няколко коренчета червен босилек. Босилекът е подправка, лесно се отглежда в саксия.Едно дръвче орех неприсаждан. Доста е малък, но пък затова може по-лесно да се засади, не е нужна огромна дупка. Добре е да се полива първата година.Една черница, около метър висока, не знам дали ще е бяла или черна.Люта чушка сравнително голяма - може да засади в средно голяма саксия или друг съд. чушките са малки, червени, много люти и растат обърнати нагоре.Пишете лично съобщение или звънете на телефона в подписа от 13 до 19 ч. От Пловдив съм, квартал Тракия. Който иска, ще му пратя карта с точния адрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Взимам ги и те черпя 2 бири но сам ангажиран днеска утре ще мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Бих искал да взема лютата чушка, ако е свободна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Колега нахално ли е да поискам 20 корена ягоди, 3 малинки, 1 босилек, черницата и няколко корена люти чушки Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Здравейте ! Аз се отказвам нашите вече са взели корени така че който си е на ред да си вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Искам босилек и люта чушка, ако има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Нареждам се за малините... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.