CARROT Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Не съм сигурен дали е за тук темата. Да ме прощава модератора. Интересува ме каква е цената на DATA Cable за gsm-ите по принцип. Има ли разлика дали е Nokia, Sony Ericsson и т.н. или не. Моя е Т68. Благодаря за инфото И за офертите евентуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Цените вървят различно за различните марки и модели. Средно са от 20 до към 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Казаха ми че имало някакъв магазин на кап. Райчо. То толкова и ще е магазин де ма айде сергия да го кажем. Та в тази сергия сестра ми каза че имало кабели за нейния телефон (самсунг е700) за 15лв., обаче нямало софтуер само кабел. За SonyEricson не знам къде има Software но за Samsung и Nokia има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Значи питах за цената, защото ми подариха 11 DATA кабела - една торбичка. Един приятел "пусна кепенците" на магазин за телефони. Помагах при изнасяне на мебели и разни други неща и това ми е за спомен. Не ми е нужно така че продавам. Не ми са занимава да ги давам един по един. Кабелите са главно за Nokia има и един два за Motorola и мисля за Sony Ericsson. Давам цялата торбичка за 50лв. Ако има някой желаеш да се обади. Щях да забравя и 3 слушалки с микрофонче- май е handsfree. Не се смейте не съм в час с тия неща. Не са разопаковани - с копченце за усилване и намаляне на самия кабел. Имат и представка за вход в PC - 6лв за бройка. Пак се продават заедно. Клиента мечта ще вземе всичко наведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Хайде на никой ли не му трябват тези кабели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Моля, ако не те затруднява, интересуват ме кабели за Nokia 6310, 6100 и Motorola C333. Би ли проверил дали имаш такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Каква марка са кабелите?Аз се интересува от кабел за сони ериксон т230.Кажи ако има и някаква цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Както казах по-горе продават се всички в комплект. Не разбирам от тези неща и не искам да се пазаря и да търся хора за всеки отделен кабел. Може би ще спечеля повече, но това не е целта на мероприятието. Ако имате интерес идвате и ги взимате всички. Просто нямам време да се занимавам с това. За малката на кабелите ами как да разбера имат някакви стикери на тях но каква точно марка са??? Предполагам от гаража на някой Тян фън мън Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Nokia 6310 - има, Nokia 6100 има. За Motorola има но там номерацията е по особена и не зная - не мога да разбера за кой модел е Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Продадено!!! Затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.