Jump to content
BulForum.com

DATA Cable

Recommended Posts

Не съм сигурен дали е за тук темата. Да ме прощава модератора. Интересува ме каква е цената на DATA Cable за gsm-ите по принцип. Има ли разлика дали е Nokia, Sony Ericsson и т.н. или не. Моя е Т68. Благодаря за инфото И за офертите евентуално

Цените вървят различно за различните марки и модели.

Средно са от 20 до към 50лв.

Казаха ми че имало някакъв магазин на кап. Райчо. То толкова и ще е магазин де ма айде сергия да го кажем. Та в тази сергия сестра ми каза че имало кабели за нейния телефон (самсунг е700) за 15лв., обаче нямало софтуер само кабел.

За SonyEricson не знам къде има Software но за Samsung и Nokia има. :)

Значи питах за цената, защото ми подариха 11 DATA кабела - една торбичка. Един приятел "пусна кепенците" на магазин за телефони. Помагах при изнасяне на мебели и разни други неща и това ми е за спомен. Не ми е нужно така че продавам. Не ми са занимава да ги давам един по един. Кабелите са главно за Nokia има и един два за Motorola и мисля за Sony Ericsson. Давам цялата торбичка за 50лв. Ако има някой желаеш да се обади.

Щях да забравя и 3 слушалки с микрофонче- май е handsfree. Не се смейте не съм в час с тия неща. Не са разопаковани - с копченце за усилване и намаляне на самия кабел. Имат и представка за вход в PC - 6лв за бройка. Пак се продават заедно.

Клиента мечта ще вземе всичко наведнъж :)

Както казах по-горе продават се всички в комплект. Не разбирам от тези неща и не искам да се пазаря и да търся хора за всеки отделен кабел. Може би ще спечеля повече, но това не е целта на мероприятието. Ако имате интерес идвате и ги взимате всички. Просто нямам време да се занимавам с това. За малката на кабелите ами как да разбера имат някакви стикери на тях но каква точно марка са??? Предполагам от гаража на някой Тян фън мън :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...