Benq Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Здравейте колеги,трябва ми бригада/фирма с доказан опит и качество във вътрешните ремонти. Топлото време се завръща и е време да се оправят някой неща А тоест: Частично затваряне на тераса Ремонт на затворена такава (Нова шпакловка,теракот) Поставяне на теракот в кухня,поставяне на фолио върху кухненско обзавеждане. Поставяне на интериорен камък в антре. Премахване на стари врати (5 на брой) и поставянето на нови такива. Цялостен ремонт на баня (От А до Я) Ако имате на идей фирми който работят качествено и с гаранция ще съм много благодарен Не се страхувайте да предлагате,нямам намерение да пестя за сметка на качеството,но не търся и "Супер лукс"Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Не бригада, на теб цяла фирма ти трябва от-до... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Дам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Фолиото и вратите не са за строителна фирма, а по-скоро за мебелна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Определено фолиото ми е най-малкия проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Частично затваряне на тераса Ремонт на затворена такава (Нова шпакловка,теракот) Поставяне на теракот в кухня Поставяне на интериорен камък в антре. Премахване на стари врати (5 на брой) и поставянето на нови такива. Цялостен ремонт на баня (От А до Я) За тези дейности мога да поема ангажимент , но трябва оглед и евентуално договаряне на срокове и цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 За тези дейности мога да поема ангажимент , но трябва оглед и евентуално договаряне на срокове и цени. Здравей,ами звучи добре. Като за начало са ми най-най спешни терасите,като май ще прибавя и комшийската да се сложи една хидроизолация отгоре че ме наводниха ужасно... Остави един телефон за контакт ако обичаш да се разберем за огледа. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Внимавай с тоя - пие много бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Млъкни бе...за това още не се е обадил. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Тъкмо идват топлите дни за бирата Дано и работата да е на ниво Очаквам наводнителите отгоре да кажат че може да се гледа и стартираме "Пълна промяна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Ще им направиш нов под..дано да са съгласни да си поемат разхода за което. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 След несериозното отношение на въпросния човек отгоре,продължавам с търсенето. Ако някой има идеИ да предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Въпросният човек отгоре все още е на обект извън Пловдив и клиентът изисква нови, допълнителни работи поради което срокът на ремонта се удължи.Съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Не му е за пръв път, няма да е и последен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Търсенето продължава с майстор на мазилки. Търся някой с опит за венецианска/декоративна мазилка на коридор (16кв/м) и три тавана (не съм сигурен за квадратурата им) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Няма ли кой да препоръча един майстор ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Не му е за пръв път, няма да е и последен Кибиците да мълчат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Здравей, можеш да се обадиш на телефон 0888 950105 - Атанас. Познавам го лично, опитен майстор, работи заедно с още 1 човек. Имат голям опит с баните и ВиК, шпакловки, зидане с итонг и всякакви други довършителни работи. Могат да направят всичко, което си изброил по-горе без облепянето с фолио, при това качествено и работят на разумни цени. Поради оскъдното ми време в момента аз мога да се включа накрая за венецианото и за монтажа на вратите. Снимки на венециано и на монтирани врати можеш да разгледаш тук : https://www.facebook.com/hristo.gospodinov/media_set?set=a.1026986313224.2006698.1182274704&type=3 Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Здравей, можеш да се обадиш на телефон 0888 950105 - Атанас. Познавам го лично, опитен майстор, работи заедно с още 1 човек. Имат голям опит с баните и ВиК, шпакловки, зидане с итонг и всякакви други довършителни работи. Могат да направят всичко, което си изброил по-горе без облепянето с фолио, при това качествено и работят на разумни цени. Поради оскъдното ми време в момента аз мога да се включа накрая за венецианото и за монтажа на вратите. Снимки на венециано и на монтирани врати можеш да разгледаш тук : https://www.facebook.com/hristo.gospodinov/media_set?set=a.1026986313224.2006698.1182274704&type=3 Поздрави. Здравей,за повечето от нещатата май намерих. Остана само венецианската/декоративна мазилка което ми трябва... Страницата която си ми дал не ми е отваря "Sorry, this content isn't available right now. The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in." Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 ОК. Промених настройките, пробвай пак, сега вече трябва да ти го отвори : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206019535505761&type=1&l=c5e63d4436 Ако ти харесва венецианото на снимките пиши ми на ПМ. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.