Jump to content
BulForum.com

Нов преносим твърд диск 2TB - Seagate Expansion portable

Recommended Posts

Продавам чисто нов преносим твърд диск Seagate Expansion Portable 2.5" 2TB USB 3.0. Диска не е бил използван - отварян само за тест.  

Технически характеристики на диска:

Капацитет: 2 терабайта 

Интерфейс: USB 2.0/3.0 

Формат: 2.5" 

Физически размери: 122.3мм х 81.1мм х 15.5мм 

Тегло: 170 грама 

Функция за пестене на енергия (Power Saving Mode) - Да 

Диска е в оригиналната си опаковка, комплект с USB 3.0 кабел. 

Цена: 170лв 160лв

Диска е продаден

Същият нов в магазина: 

За връзка:

мейл: nf1 _at_ abv.bg, Skype:kpamporov или 0886 175 150 - Кирил

Намира се в София. За страната изпращам с Еконт с 20% отстъпка от цената на доставката и с опция за преглед и тест. Цената за доставка до офис на Еконт е около 4.9лв. 

d07d12097af38662.jpg41c512f186bb79fb.jpg

Благодаря за даването на допълнителни места с цени. При търсене с гугъл не ми излезнаха сред първите резултати. 

към Shaq34 - никой не говори нищо за трева но ако нямаш интересеш към диска може би е добре да прочетеш отново правилата на форума. Уж си по-активен от мен в него. Ако си заинтересуван от стоката - моля да го обявиш по някакъв начин, било то на лично съобщение или чрез оферта тук. 

5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Ако желаете да съобщите за по-ниска цена на същия продукт в магазин, но нямате интерес за покупка - пуснете рапорт с линк към цената в магазина.

Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 'уорн' ! 
Също така в търговските теми са забранени коментари и питания към модератори за техни действия. Такъв род въпроси се решават в специализираната тема за коментиране проблемите в раздела, където ще ви бъде отговорено. При неспазване се прилага 'уорн' или поставяне под наблюдение.

Към vasettoo - благодаря ти за цената отново не съм я видял. Това което обаче ти посочваш е 3.5" твърд диск а не 2.5". Не че нещо но това е различен продукт.

Въпреки това за да не се приема поста ми като up свалям цената на 160лв. 

Относно гаранция - такава няма тъй като диска е внос и не е купуван в България.

Добре де, имам интерес да го купя за 80лв., като за без гаранция, а и за да го тествам на място трябва да си нося и лаптопа в еконт, а там едва ли ще ме чакат дълго, за да правя тестове... ? Пиши, ако имаме сделка ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...