hop Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Скенер Canon CanoScan LiDE 600F Пълен комплект - скенер, приставка за сканиране на фото филми, кутия, USB интерфейсен кабел, книжки, диск с райвери и софтуер. Захранва се от USB интерфейсния кабел. Програмируеми бутони... Скенера е в добър външен вид - има следи от ползване по капака, но стъкленото легло е перфектно. Работещ. Ползван в домашни условия. За няколкото години ползване ми е забивал няколко пъти (спира за няколко секунди по време на сканиране, след което си продължава). Не съм търсил причините - софтуерни или хардуерни или пък така си работи... Не съм го ползвал последните няколко месеца,че само заема място на бюрото ми и го бях прибрал в шкафа. Закачих го отново и го тествах със сканиране на десетина страници - направи си ги без проблеми. Адаптера за сканиране на фото филми не е ползван никога. Спецификация: Тип Настолен плосък цветен скенер Сканиращ елемент CIS (Contact Image Sensor) Източник на светлина LED Оптична разделителна способност 4800x9600 dpi Избираема разделителна способност 25 - 19200 dpi¹ Интерфейс Високоскоростен USB 2.0 / USB Градация на сканиране (цветно) 48 бита вход / 48/24 бита изход Градация на сканиране (нива на сивото) 16 бита вход / 16¹/8 бита изход Максимален формат на документа A4 / Letter [216 x 297 мм] Скорост на преглед Приблиз. 9 сек. Скорост на сканиране (цветно) 34,3 мсек./ред (2400 dpi, 4800 dpi) Скорост на сканиране (нива на сивото) 11,4 мсек./ред (2400 dpi, 4800 dpi) Скорост на сканиране (черно-бяло) 11,4 мсек./ред (2400 dpi, 4800 dpi) Скорост на сканиране (А4,300dpi, цветно) 5,6 - 223,9 мсек./ред Сканиране на филм 35 мм лента (6 кадъра, слайдове не се поддържат) Функции за сканиране на филм FARE Level 3 (Автоматично ретуширане и подобряване на филм) с реконструкция на цвета, корекция на зърнистост, корекция на контражур Консумация на енергия 3 W макс., 2 W в готовност Размери 286 x 409 x 43 мм Тегло Приблиз. 2,6 кг (включително FAU/водач за филм) Подробни данни и актуални драйвери и софтуер: http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/scanners/canoscan_series/canoscan_lide_600f цена: 45 лв. - продаден Намира се в Пловдив. Мога да го доставя в рамките на града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.