mira84 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Въпросът ми е отправен най-вече към дамската аудитория на форума. Търся продукт за почистване на лице. Разбира се, може и мъжете да се включат, ако има някой компетентен по въпроса. Знам, че мога да посетя козметик, но парите са ми малко и не мога да си позволявам тази екстра, тъй че дайте други предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak1984 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Питането е много общо и аз съм мъж, но ще ти препоръчам посещението на един онлайн магазин http://faberlic.bg/litse/pochistvane/Roling-gel-za-pochistvane-na-porite-Expert Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Аз ползвам измиващ гел за мъже на Avon.Иначе,ако ти се дават повече пари може да си вземеш на Биодерма този гел.http://www.bioderma-bg.com/produkti/produkt/product/product/show/sensibio-ds-gel/Ползвах крем за тяло на биодерма и доста добре ми се отрази на кожата.Имам кожни проблеми,които се появяват зимата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Avene е верния отговор според жената вЕрвам й другото било на БиоДерма Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Почистване на лицето от какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Тоалетни трици, обикновени. По-модерно познати като пилинг маска. Аз ги ползвам за полиране на метални детайли, ама май и по предназначение работят Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira84 Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 Да аз съм чувала много добри неща за пилинг маските... Разбира се, има най-различни мнения по-въпроса благодаря за отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.