samkijot Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Vsmart-v5ii-ezcast-smart-tv-stick-media-player-with-function-of-DLNA-Miracast-better-than-android/1406969810.html продавам въпросната джаджа ... не покри очакванията ми и не смятам, че ще ми е от полза. имайте в предвид това: Android - телефона трябва да е с "фабричен" 4.4.2 и нагоре, тъй като само при тези версии има вградена функцията Screen Mirroring. вкъщи има един nexus 7(1st gen) и samsung galaxy core .... и двете я нямат въпросната опция Windows - става, но трябва телевизора с wifi dongle-a и компютъра, от който искаш да пуснеш нещо да са в една стая ... през няколко стаи е почти невъзможно(какъвто е случая при мен); с лаптопа става, ама някак си не ми допада идеята да е през цялото време активен(вкъщи рядко го ползвам), само за да се гледа някакъв филм iOS - тук mirroring-a става буквално за секунди и е много лесно; минус е, че youtube от известно време са изменили DRM-а и китайците отговарят "sorry we can't make it work" .. цена - 35 лв. п.п. като на снимките от линка е, така че реални снимки не смятам, че са необходими. все пак ако някой държи на тях, да пише на ЛС или тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.