Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

http://www.aliexpress.com/item/Vsmart-v5ii-ezcast-smart-tv-stick-media-player-with-function-of-DLNA-Miracast-better-than-android/1406969810.html

продавам въпросната джаджа ... не покри очакванията ми и не смятам, че ще ми е от полза. имайте в предвид това:

Android - телефона трябва да е с "фабричен" 4.4.2 и нагоре, тъй като само при тези версии има вградена функцията Screen Mirroring. вкъщи има един nexus 7(1st gen) и samsung galaxy core .... и двете я нямат въпросната опция

Windows - става, но трябва телевизора с wifi dongle-a и компютъра, от който искаш да пуснеш нещо да са в една стая ... през няколко стаи е почти невъзможно(какъвто е случая при мен); с лаптопа става, ама някак си не ми допада идеята да е през цялото време активен(вкъщи рядко го ползвам), само за да се гледа някакъв филм

iOS - тук mirroring-a става буквално за секунди и е много лесно; минус е, че youtube от известно време са изменили DRM-а и китайците отговарят "sorry we can't make it work" ..

цена - 35 лв.

п.п. като на снимките от линка е, така че реални снимки не смятам, че са необходими. все пак ако някой държи на тях, да пише на ЛС или тук в темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...