Jump to content
BulForum.com

Въпрос към модераторите

visa

Recommended Posts

Pixel4e, нормално след като си се набутал с java client той да ти цоца паметта и процесора. Качи си BitComet и ще усетиш доста голяма разлика. Аз сийдвам в момента 8 torrent-а и memory usage-а ми е 14 мб. Макар да мога от preferences да му кажа колко да ползва... ;)

Тъй, че хайде недей да водиш тъпия Azureus за нещо, което отговаря на всички торрент clients. Дет се вика - "мразим java и явно има защо".

P.S.: Миналата вечер uploadвах с 500к с BitTornado 0.3.7 (linux console) и по-рано през деня свалях на 450к демото на CMR2005. Пак повтарям, става дума за машина в USA (Houston) на 100mbit.

Pixel4e, нормално след като си се набутал с java client той да ти цоца паметта и процесора. Качи си BitComet и ще усетиш доста голяма разлика. Аз сийдвам в момента 8 torrent-а и memory usage-а ми е 14 мб. Макар да мога от preferences да му кажа колко да ползва... ;)

Тъй, че хайде недей да водиш тъпия Azureus за нещо, което отговаря на всички торрент clients. Дет се вика - "мразим java и явно има защо".

P.S.: Миналата вечер uploadвах с 500к с BitTornado 0.3.7 (linux console) и по-рано през деня свалях на 450к демото на CMR2005. Пак повтарям, става дума за машина в USA (Houston) на 100mbit.

Taka, pyrvo: use6tam negativni emocii naso4eni kym men, koito 6te ignoriram.

Vtoro: Probvah bittornado pod linux i naistina zabelqzah malko po-dobyr memory management, no skorosta be6e sy6tata, ako ne i po-bavna. Ako trqbva da izbiram mejdu Bittornado i Azureus izbiram vtoroto zaradi po-dobriq management na filovete i(sigurno 6te me opliue6 za tova) zaradi po-dobriqt vid.

Predi secunda svalih Soulplane DVDR (4.4gb) za okolo 3 4asa ot IRC. Bittorrent ima da byde usyvyr6enstvan mnogo, predi da dostigne ka4estvoto iziskvano ot piratite po celiq svqt. Nai-dobriqt i skorosten na4in e private FTP no za dostyp do takova trqbva da ima6 vryzki do nebeto.

Peace.

Съгласен съм, но не винаги имаш 1 сорс, който да ти позволи да вдигнеш задоволителна скорост от него. Претенциите ми към Azureus са, единствено, че е на java и заради това има много противници. Моят личен избор не е BitTornado, макар под linux да нямам избор, а BitComet :)

• 2 months later...

Реших да си сваля един филм от Вавилонската библиотека, свалих torent файла пуснах го в програмата и нищо два дена стои и никаква прогресия нито пише колко време ще се сваля, защо така.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...