Dreamer Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Pixel4e, нормално след като си се набутал с java client той да ти цоца паметта и процесора. Качи си BitComet и ще усетиш доста голяма разлика. Аз сийдвам в момента 8 torrent-а и memory usage-а ми е 14 мб. Макар да мога от preferences да му кажа колко да ползва... Тъй, че хайде недей да водиш тъпия Azureus за нещо, което отговаря на всички торрент clients. Дет се вика - "мразим java и явно има защо". P.S.: Миналата вечер uploadвах с 500к с BitTornado 0.3.7 (linux console) и по-рано през деня свалях на 450к демото на CMR2005. Пак повтарям, става дума за машина в USA (Houston) на 100mbit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel4e Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Pixel4e, нормално след като си се набутал с java client той да ти цоца паметта и процесора. Качи си BitComet и ще усетиш доста голяма разлика. Аз сийдвам в момента 8 torrent-а и memory usage-а ми е 14 мб. Макар да мога от preferences да му кажа колко да ползва... Тъй, че хайде недей да водиш тъпия Azureus за нещо, което отговаря на всички торрент clients. Дет се вика - "мразим java и явно има защо". P.S.: Миналата вечер uploadвах с 500к с BitTornado 0.3.7 (linux console) и по-рано през деня свалях на 450к демото на CMR2005. Пак повтарям, става дума за машина в USA (Houston) на 100mbit. <{POST_SNAPBACK}> Taka, pyrvo: use6tam negativni emocii naso4eni kym men, koito 6te ignoriram. Vtoro: Probvah bittornado pod linux i naistina zabelqzah malko po-dobyr memory management, no skorosta be6e sy6tata, ako ne i po-bavna. Ako trqbva da izbiram mejdu Bittornado i Azureus izbiram vtoroto zaradi po-dobriq management na filovete i(sigurno 6te me opliue6 za tova) zaradi po-dobriqt vid. Predi secunda svalih Soulplane DVDR (4.4gb) za okolo 3 4asa ot IRC. Bittorrent ima da byde usyvyr6enstvan mnogo, predi da dostigne ka4estvoto iziskvano ot piratite po celiq svqt. Nai-dobriqt i skorosten na4in e private FTP no za dostyp do takova trqbva da ima6 vryzki do nebeto. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Съгласен съм, но не винаги имаш 1 сорс, който да ти позволи да вдигнеш задоволителна скорост от него. Претенциите ми към Azureus са, единствено, че е на java и заради това има много противници. Моят личен избор не е BitTornado, макар под linux да нямам избор, а BitComet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Реших да си сваля един филм от Вавилонската библиотека, свалих torent файла пуснах го в програмата и нищо два дена стои и никаква прогресия нито пише колко време ще се сваля, защо така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.