SuperStore Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 molq vi se pomognete !!!!!!!!!!! iskam da znam na kakav komputer tragva kolina koi sa nai malokite sitemni iziskvaniq za 3-kata! a nqkoi ako moje da mi predloji dvokia 6te e varhat! pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Системните изисквания на която и да било игра можеш да намериш в .nfo файла в нейната директория, ако е качена тук. Ако такъв файл липсва - обикновено тази информация можеш да намериш в Мрежата - на сайта на фирмата производител на играта или в който и да е геймърски сайт - примерно тук: Eurogamer.net - Colin McRae Rally 3.0. Или просто като използваш Гугъл - ето така: Google Search: Colin Mcrae +"system requirements". С такива въпроси, чиито отговори лесно можеш да намериш сам е малко нелепо да губиш времето на останалите - ако имаш сериозен проблем с игра или въпрос, чийто отговор не можеш да намериш сам - заповядай... Това за СМ3. А въпроса ти за СМ2 си е направо заявка за игра и съвсем не му е мястото тук. Темата се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.