Jump to content
BulForum.com

Волт-модинг?

Recommended Posts

Наскоро попаднах на едни нещица в интернет за волт-модинг на видеокарти. Изчетох доста неща за това чудо и ми е интересно дали някой от вас също е чел за това и още повече дали е правил. Предполагам че повечето хора тук не са се занимавали с това и е време да го обсъдим. :)

Време е да истискаме максимума от видео картите си!

На доста места има инфо за принципа и за направата му върху различни карти, но тук е събрано всичко в едно и предполагам че всеки ще разпознае собствената си карта вътре. :))

Аз бая време търсих такъв мод за Ти4200 Axle, но така и не намерих. Ако намея, ще го пробвам 100%. :)

Аз също съм с Ти4200 но моята е Inno3d Tornado и имам софтуер за клок на карти като нашите. Ако те интересува ми пиши ЛС ще ти я прата. :) :)

Аз моята съм я клокнал 24/7 305/610. Но това е максимума, стигал съм 310 на ядрото, но при дуум замръзва от време на време. С волт мода ще се качат още мегахерците и с подходящо охлаждане, с каквото съм в момента няма да има опасност за картата.

Според мен не си струва, за 30-40 мегахерца да си загубя гаранцията или пък направо картата.

Absolutno.........puk i spored men takava karta posle trudno se prodava(nikoi mai ne iska karta ot koiato visiat kabelcheta i trimercheta)!!! ;)

Аз моята съм я клокнал 24/7 305/610. Но това е максимума, стигал съм 310 на ядрото, но при дуум замръзва от време на време. С волт мода ще се качат още мегахерците и с подходящо охлаждане, с каквото съм в момента няма да има опасност за картата.

Виж моята от подписа на колко я държа,но трябва да сменя охлаждането на ядрото,че повече от 288 трудно се стига...на 290 понякога работи стабилно,но не ми се рискува.

да си бях запазил ГФ 2-ката да си я модна сега ;) сега ме е страх да модвам мойта е ,ако някои хора се престрашат и кажат през какви премеждия са преминали може някой ден да я пробвам и мойта :D иначе далеч не мисля ,че Волтмод-а е безполезен това за 40те Мхз не е точно така мисля ,че се достигат честоти далеч над 40Мхз ,но както казах не ми се рискува

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...