DJ Nicolaeff Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Наскоро попаднах на едни нещица в интернет за волт-модинг на видеокарти. Изчетох доста неща за това чудо и ми е интересно дали някой от вас също е чел за това и още повече дали е правил. Предполагам че повечето хора тук не са се занимавали с това и е време да го обсъдим. Време е да истискаме максимума от видео картите си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз бая време търсих такъв мод за Ти4200 Axle, но така и не намерих. Ако намея, ще го пробвам 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 dai link da po4etem malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 На доста места има инфо за принципа и за направата му върху различни карти, но тук е събрано всичко в едно и предполагам че всеки ще разпознае собствената си карта вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Там изобщо няма Ти4200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Според мен не си струва, за 30-40 мегахерца да си загубя гаранцията или пък направо картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз бая време търсих такъв мод за Ти4200 Axle, но така и не намерих. Ако намея, ще го пробвам 100%. <{POST_SNAPBACK}> Аз също съм с Ти4200 но моята е Inno3d Tornado и имам софтуер за клок на карти като нашите. Ако те интересува ми пиши ЛС ще ти я прата. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз моята съм я клокнал 24/7 305/610. Но това е максимума, стигал съм 310 на ядрото, но при дуум замръзва от време на време. С волт мода ще се качат още мегахерците и с подходящо охлаждане, с каквото съм в момента няма да има опасност за картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Според мен не си струва, за 30-40 мегахерца да си загубя гаранцията или пък направо картата. <{POST_SNAPBACK}> Absolutno.........puk i spored men takava karta posle trudno se prodava(nikoi mai ne iska karta ot koiato visiat kabelcheta i trimercheta)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Тя си е направо непродаваема.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Аз моята съм я клокнал 24/7 305/610. Но това е максимума, стигал съм 310 на ядрото, но при дуум замръзва от време на време. С волт мода ще се качат още мегахерците и с подходящо охлаждане, с каквото съм в момента няма да има опасност за картата. <{POST_SNAPBACK}> Виж моята от подписа на колко я държа,но трябва да сменя охлаждането на ядрото,че повече от 288 трудно се стига...на 290 понякога работи стабилно,но не ми се рискува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 да си бях запазил ГФ 2-ката да си я модна сега сега ме е страх да модвам мойта е ,ако някои хора се престрашат и кажат през какви премеждия са преминали може някой ден да я пробвам и мойта иначе далеч не мисля ,че Волтмод-а е безполезен това за 40те Мхз не е точно така мисля ,че се достигат честоти далеч над 40Мхз ,но както казах не ми се рискува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.