kiselina777 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Здр Колеги Продавам Чисто Нов! Lenovo Vibe X2 - Телефона е взет от Теленор вчера 24.03.2015 за подарък на Майка ми , но се оказа че не може да свикне с тенологиите и си остана на простата стара Нокиа която ползва. Апарата е с 24м гаранция , но понеже аз имам Самсунг Ноте 4 се налага да го продам. Телефона не е работил само кутията му е разпечатана за да се види съдаржанието! Модела е с червен гръб! Не е махнато дори още защитното фолио , и протектора стои чисто нов не е слагана. Към апарат има подарак и прозрачен кейс. Телефончето е Осемядрено с 2ГБ Оперативна памет и 32ГБ Ром , 13мп задна камера и 5мп предна. Модела е с една сим карта! Не е заключен към никой оператор! Чисто нов Lenovo VIBE X2 2 години гаранция в България !!! Комплектът включва: 1 x USB кабел 1 x зарядно 1 x Lenovo VIBE X2 1 x Ръководство 1 х Скрийн протектор 1х Предпазен калъф Инфо: http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_x2-6643.php Инфо2: http://news.smartphone.bg/kratki-reviuta/predstavyane-na-lenovo-vibe-x2-smartfon-s-unikalen-triplastov-dizajn-i-moshten-8-yadren-protsesor/ Снимки: Цена : 550лв БЕЗ БАРТЕРИ !!!! За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тествай преди да платиш" за връзка с мен: скаип:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727. Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 В седем дневен срок можеш да го върнеш на теленор. Edit: Бахти измикярите са тея теленор. Ем опитах се да ти помогна ама те са го измислили всичко да е против потребителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 До 7 дни се връща само, ако продуктът е закупен онлайн, по телефона или някакъв друг вид дистанционна продажба. Могат да ми сменят телефона с друг на същата цена или по скъп и да си доплатя. Мерси все пак Колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Телефона е Продаден!!! Да се ползва със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.