vinyl_master Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Твоята камера е доста популярна, пробва ли да й смениш фърмуера, предполагам доста неща са изчистени. Иначе и тази снима с много високо качество: https://www.youtube.com/watch?v=1vlc0eyT_ic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Не съм пробвал скоро... Преди имаше само една друга версия, за която имаше спорни отзиви и реших да не пипам. Като си знам късмета, като нищо може да спре да "работи" изцяло ако взема да я бъзикам. Язък й за визуалните способности - който китаец го е правил тоя софт, трябва да бъде влачен с коне по асфалта, мачкан от стадо кози и праскан от вакли глигани, след което да бъде обесен с главата надолу близо до гнездо на стършели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Купих си и аз една екшън камера с опция да я ползвам само в колата, доволен съм от първата й светлина. Доста рязка и дори снима 4К в 25 кадъра. Но мен най-много ме грабна идеята за FullHD и 60fps https://www.youtube.com/watch?v=Tb1_izIJV3M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 За тия пари бива - ако пък и всичко работи НОРМАЛНО е направо перфектно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 За сега няма проблеми, въпроса е че не мога да намеря работещ чарджър за заплака, запалката бачка, 3 чарджъра смених и не иска. Един чанта с аксесоари има ама чарджър нема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 ...ако пък и всичко работи НОРМАЛНО е направо перфектно... ...за разлика от някои други камери... @Румба, понеже това не е точно автомобилен DVR, направи едно нощно каране и дай да видим кадри, че ми е любопитно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не очаквам да даде кой знае какви резултати на тъмно, но общо взето е задоволително съдейки от този клип. Хубавото е, че имам опции за експозицията, до +2 и -2 EV на няколко стъпки, което би дало някав добър ефект при супер слънчево време и нещо повече в тъмница. https://www.youtube.com/watch?v=88X38SX3x7I https://www.youtube.com/watch?v=vBSzQZTk66Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 Руми, ако ще го ползваш само в колата, иди да ти направят директна връзка и не се занимавай със запалки... Мен все още ме мързи да го направя, но определено висящият кабел все повече ме дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 А, няма какво да ходя сам ще го направя, Въпроса беше на първо време. Иначе има батерия, един час записва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 Толкова е и моята. Но пък има супер яката функция като блокира да чакаш един час да угасне, че да рестартираш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Аз знам, че ще си оправиш всички главоболия като смениш фирмуера, Доста време мина от както я взе а тя е една от най-популярните камери и доста пипат по нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не очаквам да даде кой знае какви резултати на тъмно, но общо взето е задоволително съдейки от този клип. Хубавото е, че имам опции за експозицията, до +2 и -2 EV на няколко стъпки, което би дало някав добър ефект при супер слънчево време и нещо повече в тъмница. Не изглежда зле...а иначе музикалното оформление на първото клипче направо кърти. П.П. Аз също съм си направил директно захранване по USB от сенника (моят съм го монтирал на огледалото за обратно виждане). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не изглежда зле...а иначе музикалното оформление на първото клипче направо кърти. Редовно си слушам сутришните блокове по радиото , Което ме навежда, сега като си тръгна да пусна малко музика да видя как се справя със звука. ПП, ти говориш за другите клипчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ахъм...онова с веселото пиано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ти взимаш ток от лампата на сенника ли? Аз мислех да дръпна от плафона точно над огледалото, трябва да видя крушките колко вата са и да преценя да не думне некой бушон. Принципно 0,7 - 0,8А са ми достатъчни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Имам прекаран кабел (вече забравих точно дали от осветлението на сенника или от плафона), а иначе отдавна всичко съм сменил с диоди, така че не се притеснявам от претоварвания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 Аз пък си отивам при специалиста и се хваща дректно откъдето си требе, експерименти не правя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 И от къде мислиш, че "специалиста" взима захранване? От запалката или от кутията с предпазители, или от някое реле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Как откъде - директно от акумулатора разбира се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 И от къде мислиш, че "специалиста" взима захранване? От запалката или от кутията с предпазители, или от някое реле? Откъдето трябва, може да си сигурен, 18 години работя с този човек и няма грешка до момента в нито една моя кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не бре, не става въпрос за грешка....става въпрос от къде взима захранване, знаеш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 Не бре, не става въпрос за грешка....става въпрос от къде взима захранване, знаеш ли? Мога само да подозирам, но е някъде от кутията, може би - радарът ми е там, предполагам и това ще отиде там. Само предполагам, но със сигурност не мие пипана запалката, лампичките и прочее... По инструкции на изедниците навремето усилвател и бас каса са директно на клемите с отделен предпазител. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Случват се много неща за 1 минута. Всеки ден минавам от там за работа, дясната секция я нямат за нищо. 1. Нагла кифла иска да се престрои все едно е само тя на пътя. 2. Мерцедеса мина на червено, предполагам издразнен от факта, че зафирата няма място в тая лента. Мерцедеса, щеше да го отнесе трамвая. 3. За капак, по средата на горните две точки (25 сек.), тичащо момиче покрай трамвая за малко да се удари него... https://www.youtube.com/watch?v=MTPfoUiuW_k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Кифлата поне знае къде й е копчето за аварийките...случва се понякога, ама винаги само с извинение не става...а за оня с мерцедеса не знам...никога не съм разбирал мисленето на такива хора - да минеш на червено и да рискуваш да те отнесе трамвай...колко трябва да бързаш за нещо и колко минутки дневно всъщност ще спестиш от такива евалибристики... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Мда, кифлата поне да гледаше страничния джам, зад джипа имаше достатъчно място ама и тя е нетърпелива, бърза. Тарикати има много, точно там, почти няма ден в който да не изчакам втори светофар заради тарикати за направо, имало е цели колони от 7-8 автомобила + автобус и само аз за надясно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts