simbata Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Да същотото е , и ако е така и при мача на Арсенал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 6Teli sa mi kodirat signala i koi 6te e tozi tapak deto 6te pla6ta za takava nasrana televiziq <{POST_SNAPBACK}> Евроком например! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Не знам дали програмата, която намерих в интернет, е точна, но спред нея днес няма да дават мачове по BBT ?!?!? Да не би да излъчват само кръговете , които са през уийкенда?!? Надявам се да не е така, щото иначе си плащам 10лв отгоре за SKY и тва е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Как така ? Вчера казаха, че ще дават един мач, днеска - Арсенал - Блекбърн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 vchera imashe dva ma4a ot premier leauge - nqkoi da gi e gledal, zashtoto gi nqmashe v programata na bbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Dneska po programa triabav da davat arsenal-blackburn.za sega triabava da go davat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 vchera imashe dva ma4a ot premier leauge - nqkoi da gi e gledal, zashtoto gi nqmashe v programata na bbt <{POST_SNAPBACK}> Аз гледах Челси - Кристъл Палас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Кажете някоя друга Тв. да си гледам мачовете от англииското първенство, че тея кретени от ББТ единия мач го дават на запис въпреки, че като гледам могат да си го дават директно Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ^Virgo^ ,tui ne zavisi ot tqx bre .Ima zakon ,spored koito ,ne mogat da se izlu4vat ma4ove ot 4ujdi purvenstva prqko ako po sushtoto vreme se provejdat sreshti ot rodnia shampionat.taka 4e , vinata ne e v BBT. ako imash SKY ,gledai tam.ako ne - ***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Az sq zagrqvam, che ne davat Premier Leage po D+... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Оле, оставете лигата, ако махнат BBT ще загубим най-красивата водеща на новините... Тука не е излязла в най-добрия си вид, но пак е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 CMexyBka мерси за инфото това не го знаех Ама преди по Диема сякаш нямаше такива изпълнения от скоро ли е този закон Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ami da ,mislq 4e ot tova lqto vleze v sila.Mnogo e bezmislen ama kakvo da se pravi bqh 4el nqkude ,4e takova bilo iziskvaneto ot UEFA .. abe xodi gi razberi .. az po toq slu4ai shte legna da se naspq Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Оле, оставете лигата, ако махнат BBT ще загубим най-красивата водеща на новините... Тука не е излязла в най-добрия си вид, но пак е хубава <{POST_SNAPBACK}> Това майтап ли беше? По-яка от Барби по К1 няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Хехе. Не бе, сериозно, просто аз предпочитам брюнетки с по-тъмен тен по възможност. А Барби на водещата на новините ли казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Тези са големи изнудвачи. Купиха правата за Premier League и сега ще изнудват кабелните оператори защото клиентите им искат да гледат качествен английски футбол. Ако Евроком не направят нещо с новата изгъзица на ВВТ ще гледаме Англия през крив макарон! <{POST_SNAPBACK}> МИ то и Диема + е кодирана бе човек...БГ телевизиите на сателит почтиу всички са кодирани за БГ!Дори бТВ,които само на филми(има с правата зафилмите тука...)така че..споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Мизерията е пълна. Диема + са прецака точно при започването на мача Реал М. - Леванте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Начи пак май(дано да не е така)сме прецакани.Вече от доста места, а даже и от шефа на CableTel научих, че само те и Евроком София ще излъчват мачовете на ББТ(както само те имат правата за BigBrother).Мисля даже, че го имаше и в техния сайт тва инфо ама ся не ми се рови.Тва ако е така направо И мачовете, ако не може да гледаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Начи пак май(дано да не е така)сме прецакани.Вече от доста места, а даже и от шефа на CableTel научих, че само те и Евроком София ще излъчват мачовете на ББТ(както само те имат правата за BigBrother).Мисля даже, че го имаше и в техния сайт тва инфо ама ся не ми се рови.Тва ако е така направо И мачовете, ако не може да гледаме <{POST_SNAPBACK}> Абе Евроком не могат да си позволят да не дават мачовете от Английското първенство. Ако трябва ще пуснат някоя сателитна ТВ, но мачове от Англия ще се гледат. Иначе просто не ми се мисли колко абонати ще изгубят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Абе Евроком не могат да си позволят да не дават мачовете от Английското първенство. Ако трябва ще пуснат някоя сателитна ТВ, но мачове от Англия ще се гледат. Иначе просто не ми се мисли колко абонати ще изгубят <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм с декодер и освен НВО имам и SkySports, DSF и Premiere.Май тва ще е начина, но честно казано по Sky не съм обръщал мноо внимание к'во дават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 E,tva ako go napravqt i prosto.....ne mi se misli.Ne stiga 4e v pove4eto slu4ai davat nai-tapite ma4ove ami i kodirano.Ako go se slu4i 6a umra ot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.