DenisBeljata Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Здравейте, Търся Dual SIM смартфон със следните изисквания: 1. Винаги активни 2-те карти 2. Поне 4 ядрен 3. Поне 8Mpix задна камера. Предната не ме интересува изобщо 4. Между 4.7 и 5.0 inch дисплей 5. IPS матрица 6. Поне 1GB RAM 7. Остатъчна гаранция, запазен вид. 8. Поне 2000 mAh батерия ! 9. БЕЗ проблемна работа ! Бюджетът е сериозно лимитиран - просто покупката се налага в супер НЕ подходящ момент. Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Отново е актуално търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Имам Nokia Lumia 630 Dual Sim Винаги активни 2-те карти 4 ядрен 5 Mpix задна камера 4.5 inches IPS матрица 512 MB RAM Остатъчна гаранция 1830 mAh battery Безпроблемна работа Dual MICRO SIM.... WTF Но отговарящ напълно на изискванията ти ще е някое Lenovo, за което ще съжаляваш доста в последствие EDIT: 05.05.2015 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 За какво по точно ще съжалява от Lenovoto?????? Или понеже в момента нямаш такъв за продажба, почваш да ги плюеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Мога сериозно да поспоря с колегата , който така сериозно наплю Леново! Взех за племеничката ми Леново S820 и мога смело да кажа , че телефона за парите си е просто прекрасен , бърз , елегантен , добре пасва в ръката и е от доста здрава пластмаса. Снимките му не са идеални , но са Добри! Мисля че Леново се представят доста добре след навлизането с телефоните си на нашия пазар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Аз не искам да споря за телефони. От скромния си опит и наблюдение бих посъветвал всеки да избягва ниския и средния клас Леново. Няма смисъл да се купува Леново. Дори ниската цена не би била повод за мен да си го купя. Но това естествено е мое мнение. Купувайте,ползвайте и сами си придобивайте впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 8 ядра на 1.7GHz, 1GB RAM, 5“ HD IPS дисплей-13МПх задна/5МПх предна Другите глезотиики не ги упоменавам, много са. Без драскотина, на 1 месец е. Андройд 4.4 31800 точки на AnTuTu!!! 200 лева е цената. 0894275447 е цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Колега " popodopolo " би ли ми дал точен модел на телефона и евентуално линк със актуални снимки?! Имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 GIGABYTE GSmart Mika M2 220лв чисто нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.