RazorGL Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 вместо да спорите кое е с по-голямо качество,по-добре го качете варианта с 1 диск <{POST_SNAPBACK}> При положение, че има по-хубава версия на филма, в случая с по-добър звук и картина защо ще се качва по-лошия вариант? Edit: sad3, тази версия, която е на 1CD е сваляна май от cracks.ru, но понеже не съм е свалял аз не съм сигурен. Пробвай да си го свалиш от там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 При положение, че има по-хубава версия на филма, в случая с по-добър звук и картина защо ще се качва по-лошия вариант? Edit: sad3, тази версия, която е на 1CD е сваляна май от cracks.ru, но понеже не съм е свалял аз не съм сигурен. Пробвай да си го свалиш от там... <{POST_SNAPBACK}> аз точно от там я свалих и като го плейнах ми се Това от самия филм ли са тия квадратчета или от звука?(защото картината се изчиства когато няма звук ) offtopic:знаете ли кой upload-ва в cracks.ru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 аз точно от там я свалих и като го плейнах ми се Това от самия филм ли са тия квадратчета или от звука?(защото картината се изчиства когато няма звук ) <{POST_SNAPBACK}> Явно имаш някакъв проблем защото гледах филма онзи ден и нямаше никакви проблеми нито със звука нито с картината. Картината е идентична с тази на версията на 2 диска и няма никакви квадратчета? Звука е MP3, което си е нормално за версия на 1 диск. offtopic:знаете ли кой upload-ва в cracks.ru? <{POST_SNAPBACK}> Май на грешно място задаваш този въпрос. Ако те интересува нещо за това използвай PM. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Явно имаш някакъв проблем защото гледах филма онзи ден и нямаше никакви проблеми нито със звука нито с картината. Картината е идентична с тази на версията на 2 диска и няма никакви квадратчета? <{POST_SNAPBACK}> а с какви кодеци тръгва? тръгна с k-lite codec 2.21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Явно спора е голям, та да взема да се намеся и аз... който иска да гледа филма с малко по-лошо качество от това, което са направили CARTEL - да гледа версията на Jose - ето ви я! Субтитрите са в папката с филма. Който обаче му се чака и иска да гледа филма с хубав звук - това е филма на 2 CD-та + БГ. Субтитри Проблеми с кодеците и с двата варианта качени при нас - не би трябвало да имате. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 A be ne6to imam problem s decoderite q mi kajete s kvo da go gledma kvi da vkaram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 ami az gledah rip-a s mn lo6o ka4estvo e a i togava nqma6e subs ta mi se stori typi4yk na mesta, no pak 6te go gledam na kino ili dvd ripa kato izleze pyrvata 4ast mi haresa mnogo... <{POST_SNAPBACK}> Прав си и аз гледах рипа и беше с супер лошо качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 abe az iam nekav problem sas zvuka, tipi4niq ac3 problem - tiho 6umno, tiho 6umno i taka celiq film. predi si go opravqh kato v nastroikite na ac3 davah prefer other decoder, ama sq ne stava. help Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Svalqte si nai-noite versii na DivX, Xvid i Klite Codec pack i Filma si Farchi . Super qk e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 tozi film vyrvi idealno zvuka mu s InterVideo Audio Decoder. Naglasya se v Bsplayer>Options>Preferences>Audio>for AC3 decoding use>InterVideo Audio Decoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 tozi film vyrvi idealno zvuka mu s InterVideo Audio Decoder. Naglasya se v Bsplayer>Options>Preferences>Audio>for AC3 decoding use>InterVideo Audio Decoder <{POST_SNAPBACK}> Tова ли беше най сложното което успя да се сетиш............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Tова ли беше най сложното което успя да се сетиш............... <{POST_SNAPBACK}> Със сигурност има и по-сложни начини. Всеки както го може. GuardianForce, ми зависи какъв AC-3 филтър ползваш. Ако кажеш кой ползваш може да измислим нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 М/у другото винаги съм се чудел как ги правите тези неща ем използвате разни пакети на тоя на оня.... и все не можете да гледате нещо аз лично използвам точно 3 кодека(без никакви нимо к-лите и т.н.) и нямам а и не съм имал никога проблеми със нито един филм, като се има предвид, че на даже и ги обработвам в различни формати(VCD, SVSD, DVD........) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ми то така се случва, че повечето проблеми идват именно от тези "codecs packs". Svalqte si nai-noite versii na DivX, Xvid i Klite Codec pack i Filma si Farchi . Super qk e. <{POST_SNAPBACK}> Не мога да разбера след като си свалиш най-новите версии на DivX и XviD за какво ти е да слагаш тоя Klite Codec Pack или там каквото е. Ако е само заради AC-3 филтъра по-добре си го дръпни отделно и него. Понеже на някои филми звука е в ОGG формат (доста рядко се срещат, но ги има), та ако случайно попаднете на такъв филм ще ви трябва и OGG декодер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ми то така се случва, че повечето проблеми идват именно от тези "codecs packs". Не мога да разбера след като си свалиш най-новите версии на DivX и XviD за какво ти е да слагаш тоя Klite Codec Pack или там каквото е. Ако е само заради AC-3 филтъра по-добре си го дръпни отделно и него. Понеже на някои филми звука е в ОGG формат (доста рядко се срещат, но ги има), та ако случайно попаднете на такъв филм ще ви трябва и OGG декодер. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен с теб ама ходи го обяснявай на "специалистите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 za kartina izpolzvam ffdshow (za divx , xvid i t.n.) , indeo (za i263 , i420 i i5xx) i elecard mpeg2 (za svcd i dvd) za zvuk ac3 v1.xxx , mp3 - decoderi za player - bsplayer (mplayer ne mi e udoben na tv-out-a) nyama film , koyto da ne mi vyrvi perfektno ac3-to na tozi film ne iska da mi trygne s nikoy drug kodec osven InterVideo-to , makar aviinfo , avitools , gspot i t.n. da me lyjat che nyama problemi pyk ne vijdam neshto slojno P.P. s tazi kombinacia podkarah filmi (i to dosta dobre) na P2-266MHz , 4MB Matrox i 64MB RAM PC66 s divx ili nyakoy kodekpak dava samo 1 sladko zeleno prozorche Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ac3-to na tozi film ne iska da mi trygne s nikoy drug kodec osven InterVideo-to , makar aviinfo , avitools , gspot i t.n. da me lyjat che nyama problemi s divx ili nyakoy kodekpak dava samo 1 sladko zeleno prozorche <{POST_SNAPBACK}> Звука на филма върви и без декодера на InterVideo. На два различни филтъра съм го пробвал и няма никакви проблеми. На InterVideo съм им признал MPEG-2 декодера. Много е добър, но при тях нещата са комерсиални. Интересно че спомена залените екрани. При мен навремето се получаваха като се опитвах да използвам ffdshow. Go figure Щом ти върви добре и си доволен , peace. P.S. Аха, къде ти е OGG декодера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
November Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 @ little Коя програма използваш за AVI -> DVD, ако не е тайна? Аз зяпах някакъв guide на dvd.box.sk, ама е мизерия, освен това не пише как се вкарват субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 @ littleКоя програма използваш за AVI -> DVD, ако не е тайна? Аз зяпах някакъв guide на dvd.box.sk, ама е мизерия, освен това не пише как се вкарват субтитри. <{POST_SNAPBACK}> Няколко са, но не мисля, че тук е мястото да обсъждаме това(все пак темата е за друго) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 На мен ми тръгна с ffdshow Луд кодек е това има опции за контрол на xvid divx и други <изисква к-лите която и версия да е от по-новите> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Интересно че спомена залените екрани. При мен навремето се получаваха като се опитвах да използвам ffdshow.P.S. Аха, къде ти е OGG декодера. <{POST_SNAPBACK}> mnogo malko neshta sa s ogg-zvuk i zatova ne sym go slojil. Da , s ffdshow sym , ot nego sym nay-dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.