hardcore_united Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Трябват ми известн количество аудиокасетки за презапис, съответно, не ме интересува какво има оригинално записано на тях, стига самите касетки да са прозрачни, т.е. да нямат стикери или надписи. С други думи, нещо подобно на това: Касетките да са с кутии.Цена: макс 0,50лв на касетка. Да са в Пловдив.За контакт : тук, на ЛС или на имейл hardcore_united@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Интересувам се също така и от аудиокасети с албуми - метъл/пънк/алтърнатив/експериментал. За тях разбира се бих дал повечко - 1-2лв на бройка в зависимост от състоянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 имам доста аудио, но по скоро рок и тук-там хеви, ако проявяваш интерес, може да ги замъкна през седмицата до някъде да си избереш , 0897967586 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 имам много metallica slayer kreator sodom destruction venom exploited и други 0886 469784/ не са прозрачни Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Прозрачни касетки си намерих в нужното количество, благодаря за предложенията!Иначе останалата оферта е все още валидна, ако някой може да предложи готини метъл/пънк/хардкор/алтернатив/рап албуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.