BurNedSouL Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 Zdr warez4eta ima problem s FREELANCER. Pri instalaciq na CD-to koeto svalih ot tozi prekrasen sajt mi dava greshka v CAB2 fajla, sled koeto deinstalira igrata. Opitah po4ti vsi4ko, dori daemon-tools emulaciq na securerom (zashtoto razbrah 4e takava e zashtitata na CD-to), no uvi dori i togava dava tazi dosadna greshka pri CAB 2 Arhiva, pisha vi s nadejdata, 4e shte opravite problema shte moga da pigraq tazi gotina igra, A igrata e dobra, ve4e razcykah demoto i trqbva da kaja 4e ima mnogo gotini raboti, abe vse edno igraesh X-beyond the frontier i x-wing ednovremenno )). Ajde 4ao za sega i dano opravite igrata skoro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 Opitai da dra[nesh arhiva otnovo, moze da se e skapal po vreme na darpaneto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 Igrata si e dobre na saita!Az q svalih i sym q instaliral.Ama problema e 4e togava ne6to zvuka mi prave6e problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 Igrata si e dobre na saita!Az q svalih i sym q instaliral.Ama problema e 4e togava ne6to zvuka mi prave6e problemi Da 4uvat se strelbite pak nese 4uvat kak govorat pi4ovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 Iavno ima bug v igrata, no niama problem sas ISO-to. Iasno e che BurNedSouL ste triabva da ia drapne otnovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 21, 2003 Share Posted April 21, 2003 XM az ne stignah da igraq.Kato vidqh 4e nqma zvuk na introto(v interes na istinata v na4aloto ima6e).Pyk i tuk ima6e tema v koqto ako ne se byrkam chochosan be6e kazal kak se opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted April 22, 2003 Author Share Posted April 22, 2003 Ok de te sa 40 i nqkolko arhiva(rar) sys sfv fail i izob6to ne mislq 4e problema e ot povreda na nqkoj arhiv poneje pri extract na samoto ISO RAR-a ne mi dava gresha ot sorta na "file is corupted" ili neshto takova, sled zapisvane pri samata instalaciq a problema nqkyde kyb 90% kazwa: "can not finish instalation the archive CAB2 is corupted please restart your computer and run the instalation again". Pri polojenie 4e se razarhivira i pyrji bez problem sys verify sled zapis i pri polojenie 4e izpolzwah d-tools sys emulaciq na secure rom zashtita(kakvato e tazi na igrata) ne znam! Az taka ili ina4e pak q dyrpam, no mi se struva 4e neshto drugo ne e nared!! Kakto i da e blagodarq vi za mneniqta! Shte se 4uem pak kato q drypna otnovo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 Na4i m6eta buga za zvuka se opravq kato si installnete toq codec sq se upva skoro 6a e gotov Click here to download the codec P.S Ve4e e gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 22, 2003 Share Posted April 22, 2003 FREELANCER si go drypnah predi sedmica i si go igraja kato pi4 i nikvi problemi ne sym imal s nishto! Proverete si sistemite - vse pak igrata e na Microsoft - vsi4ko moje da se o4akva Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted April 23, 2003 Author Share Posted April 23, 2003 Sistemata mi e Athlon Xp 1600 + 512 DDR Ram Daytona GeForce 2 MX 400 64 Mb s DMAX 30 GB 7200 rpm + Win89SE installnat predi 1 sedmica sys IE 6.0 WMP 9.0 NvidiaDetonator 29.42(naj dobroto za MX - 220 score better then 43 version under SiSoft Sandra 2002) i izob6to za towa govorq i znam kakva mi e sistemata i problema ne e v neq!!! Kakto i da e drypnah arhivite pak i shte vidq dali e powreda pri teglene ili neshto drugo. BTW zapisah ISO-to s Nero 5510 i to kakto kazah i predi bez problem, dano problema da e bil ot dyrpaneto!! Za sega Bye shte se 4uem utre kato si installna(dano uspeshno FREELANCER). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 imam sam 1 vapros nqkoi puskal li q taq igra v multiplayer 6toto kato dam internet games i dava "connecting to global server..." i nese pokazvat nikvi serveri neznam 6to sa polu4ava taka ako nqmkoi znae da spodeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Конектва се и почват да се зареждат сървърите... Едно мулти искаш ли да врътнем? Ако да- РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.