samkijot Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 трябват ми DVI-VGA адаптер и захранващ 6-pin конектор за PCI-E видео карта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Имам кабел - 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Провери дали точно такъв адаптер ти трябва, защото са няколко вида, а доколкото виждам снимката ти е примерна дръпната от нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 точно такъв ми трябва ... видео картата е само с DVI изходи, а монитора е с VGA кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcxyz1 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 имам адаптер 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Имал съм и адаптер, двете заедно 9лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Fena правилно ти е написал, че има няколко вида адаптери! При едните има допълнителни 4 пина, по 2 над и под плоския пин. Тоест, ако купиш преходник с тези 4 пина, а на картата ги нямаш, няма включване Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Fena правилно ти е написал, че има няколко вида адаптери! При едните има допълнителни 4 пина, по 2 над и под плоския пин. Тоест, ако купиш преходник с тези 4 пина, а на картата ги нямаш, няма включване ами аз мислех, че всички са такива - с 4 пина(по два от всяка страна на плоския). иначе - да, такова ми трябва: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.